Van 12 december - 16 december '22 organiseren THERE THERE Company en CIRKLABO een tweede editie van Sharing is Scary; een vijfdaagse praktijkuitwisseling circuscreatie, door en voor circusartiesten en -makers.


Deelnemen aan Sharing is Scary?

Stel je hier kandidaat en stuur ons een beknopte cv en motivatie

Drie circusartiesten delen hun praktijk recht uit de repetitiestudio: werkvormen en methoden van creatie. We gaan samen de vloer op en praten samen na. We wisselen methoden en tools uit, zoeken naar wat ons verenigt en hoe we verschillen. De week eindigen we met een meer algemene reflectie/conclusie, met de hulp van een dramaturge die ons de hele week volgt.

Delende artiesten

Praktische info

  • Wanneer? 12 – 16 december 2022, van 9u30 – 16u
  • Waar? Wagehuys, Brusselsestraat 63, 3000 Leuven
  • Wie? Voor professionele circusartiesten en -makers, met concrete ervaring in het maken van eigen werk. Aanmelden kan vanaf 12 september '22 met een beknopte CV & motivatie. Let op: first come, first serve. Plaatsen zijn zeer beperkt!
  • Deelname gratis, lunch voorzien

Eerste editie Sharing is Scary

De eerste editie ging door van 8 tot 12 november 2021 in Leuven met als 'delende' artiesten': Grensgeval (Hanne Vandersteene en Mahlu Mertens), Hendrik Van Maele (Familiar faces) en THERE THERE Company (Toon Van Gramberen en Hanna Mampuys). Begeleidt door dramaturge Marie Peeters.

Gebaseerd op deze editie is er een vragenlijst samengesteld. Met dit hulpmiddel kan je je eigen werk in vraag stellen of met collega's delen. Ontworpen: THERE THERE Company/ Graphics: Esther Vandenberghe

Over THERE THERE Company

THERE THERE Company is een makersduo. Hanna Mampuys en Toon Van Gramberen werken sinds 2010 samen als partneracrobaten en circusmakers. Hun werk is een actief zoeken om de wereld om hen heen betekenis te geven. Hun fysieke taal is sterk beïnvloed door hun circuspraktijk, hand-op-handacrobatie, waarbij samenwerkende lijven het uitgangspunt vormen.