Zwanen

BRYGGEN - Bruges Strings
Theater, Muziek, Familie
7-12 jaar

Ticketprijzen

€ 12 - check onze kortingen

Over zwanen worden de wildste dingen verteld. Dat het betoverde meisjes zijn. Dat wanneer ze hun zwanenkleed uittrekken ze terug normaal zijn. Dat witte zwanen nieuwe baby’s van een andere wereld naar de onze brengen en dat zwarte zwanen net het omgekeerde doen, maar dan met zielen van de doden. En dat zwanen voor ze sterven plots heel mooi kunnen zingen. Een zwanenjong ziet er niet uit en het beroep van zwanenmeester bestaat echt.

Schrijver Nico Boon maakt een heel nieuw verhaal met alles wat hij over zwanen weet en actrice Hanne Struyf zal dat vertellen. Op het podium zullen negen zwanen staan: meisjes, maar ook jongens. Zij zorgen met hun snaarinstrumenten voor de mooiste zwanenmuziek met klassieke, hedendaagse en post-moderne muziek uit het Hoge Noorden en de Baltische staten: Edvard Grieg, Jean Sibelius, Arvo Pärt, maar ook Peter Tsjaikovski, Camille Saint-Saëns en Philip Glass.

In de pers

www.pantalone.be
www.bryggenstrings.be

verteller Hanne Struyf strijkorkest BRYGGEN - Bruges Strings muzikale leiding en viool solo Jolente De Maeyer tekst Nico Boon regie Nico Sturm concept en dramaturgie Liesbet Vereertbrugghen techniek Peter Lauwers en deSingel productionele ondersteuning Pantalone productie BRYGGEN - Bruges Strings in coproductie met deSingel foto Wouter Maeckelberghe

Bekijk en luister online

Kijk ook eens bij: