Works in Silence

by Lucinda Childs

DANCE ON Ensemble
do 19/11/2020 - 21:00
Geannuleerd
vr 20/11/2020 - 21:00
Geannuleerd
za 21/11/2020 - 21:00
Geannuleerd
zo 22/11/2020 - 15:00
Geannuleerd
Dans
Overdag
STUK
Soetezaal

Ticketprijzen

€ 20 - check onze kortingen

Works in Silence biedt een unieke inkijk in het vroege werk van choreografe Lucinda Childs, een icoon van de 20ste-eeuwse dansgeschiedenis.

Ty Boomershine, langdurig danser van Childs’ gezelschap, wist haar te winnen voor een samenwerking. Zes dansers van het DANCE ON Ensemble brengen met Works in Silence een collectie van haar vroege choreografieën, in de jaren 70 gepresenteerd in musea, kerken en de openbare ruimte. Nu worden ze samengebracht in een unieke avond voor de theaterzaal. In wereldpremière te ontdekken op het Playground Festival.

Credits

Works In Silence
Untitled Trio, Congeries on Edges for 20 Obliques, Katema, Radial Courses, Melody Excerpt

choreografie Lucinda Childs artistieke leiding DANCE ON Ty Boomershine met Ty Boomershine, Anna Herrmann, Emma Lewis, Gesine Moog, Miki Orihara en Lia Witjes-Poole lichtontwerp Martin Beeretz geluid Mattef Kuhlmey kostuums Alexandra Sebbag productie DANCE ON/DIEHL+RITTER coproductie STUK en Münchner Kammerspiele met de steun van het Doppelpass Fonds van de Kulturstiftung des Bundes DANCE ON is een initiatief van DIEHL+RITTER gefinancierd door de Bundesbeauftragten für Kultur und Medien en gecofinancierd door het Creative Europe programma van de Europese Unie in het kader van DANCE ON, PASS ON, DREAM ON