WatchApp: IMKE.

Crime op je smartphone

SKaGeN
wo 31/03/2021
koop tickets
wo 07/04/2021
koop tickets
wo 14/04/2021
koop tickets
wo 21/04/2021
koop tickets
Theater
Online
via de SKGN-app op je smartphone (App Store of Google Play Store)
2 en 1/2 week
18+
koop tickets

Ticketprijzen

  • basisprijs: € 12,50 + transactiekosten (max. € 0,39 per bestelling) - ticket(s)
  • OPGELET! heb je recht op Cultuurkaart- of UiTPASkorting? 
    koop dan hier je ticket(s)

    € 10 (Cultuurkaart KU Leuven) en € 2,50 (UiTPAS aan kansentarief)
  • ticketverkoop wordt afgesloten op 20 april, 19.00 uur
of bestel via de 30CC ticketlijn

Als je lang genoeg deel uit maakt van een gezin, begint het op te vallen dat er bij elk gezinslid een hoek af is. Behalve bij jezelf. (Alessandro Fantucci)

Na het succes van ‘Emmi & Leo’ en ‘Emmi & Leo LIVE’ presenteert SKaGeN haar derde WatchApp-voorstelling: ‘IMKE.’, en die belooft een knaller te worden.

Peter De Graef, auteur van legendarische theaterstukken als ‘Henry’, ‘Zoals de dingen gaan’ en ‘Stanley’, smeet zich enthousiast op dit nieuwe format en leverde het scenario voor ‘IMKE.’.

Mathijs F Scheepers regisseert een schare topacteurs en verlegt met zijn derde digitale avontuur opnieuw de grenzen van het virtuele podium.

IMKE. is een WatchApp
Even fascinerend als LIVE televisie,
Even verleidelijk als binnenkijken bij de buren,
Even verslavend als bingewatchen.

De achtjarige dochter van de familie Vercauteren, Imke, maakt een familiechatgroep aan waar niemand op zit te wachten. Vader Alexander (Filip Peeters) verliet onlangs het gezin om met zijn minnares Marloes (Jennifer Heylen) op Malta te gaan wonen. De eigenzinnige moeder Gerda (Barbara Sarafian) trachtte daarna het gezin samen te houden, maar de twee oudste kinderen (Lynn Van Royen en Bjarne Devolder) vluchtten al snel het huis uit. De jongste telg Imke (Renée van Cauwenbergh van o.a. ‘Red Light’) probeert nu iedereen opnieuw rond de virtuele tafel te krijgen. Maar dan gaat het pas écht fout.

Volg twee en halve week lang deze spannende familiethriller, waarin de familie Vercauteren het heft in eigen handen neemt om een verdwenen familielid terug te vinden. Een race tegen de klok in een wereld vol desinformatie, onfrisse praktijken en bedrog.

Volg dit verhaal in real time, exclusief via de speciaal ontworpen SKGN-app. Simpelweg te vinden in de App Store of de Google Play Store en dan op je mobiele telefoon! En met één druk op de knop kom je nu rechtstreeks in de populaire Virtuele Foyer terecht, waar je met andere volgers kunt napraten…

  • De ticketverkoop loopt tot dinsdag 20 april, 19.00 uur. Om 19.00 uur worden de ticketlinks op inactief gezet.
  • Problemen: helpdesk via tickets@destudio.com.

Credits

concept en regie Mathijs F Scheepers tekst Peter De Graef met Filip Peeters, Barbara Sarafian, Lynn Van Royen, Bjarne Devolder, Renée van Cauwenbergh, Jennifer Heylen, Yves Degryse, Clara van den Broek, Korneel Hamers en Valentijn Dhaenens productieleiding Delphine Lippens kostuum Barbara Delaere, Charlotte Willems en Evi Kelepouris DOP en camera Pieter Van Campe 2de camera Magali Daems geluid Timothy Nieuwenhuysen ontwikkeling app The Omnipresent World of Wizkids | OWOW agency zakelijke leiding en coördinatie Korneel Hamers productie SKaGeN met de steun van De Vlaamse Gemeenschap & De Studio

www.skagen.be

Bekijk en luister online