Voyeurs in BXL

ARType
di 02/04/2019 - 13:00
Geannuleerd
di 02/04/2019 - 20:00
Theater, Muziek, Literatuur
De Middagen, Eerste Keer
90'

Ticketprijzen

€ 16

check onze kortingen

De middagvoorstelling werd geannuleerd. Tickethouders worden persoonlijk verwittigd.

Brussel, 2070. Het land Brussel viert zijn onafhankelijkheidsdag. De straten lopen vol. Er wordt gezongen. Op oude sokkels worden nieuwe standbeelden onthuld. Vanaf hun voetstuk luisteren de beelden naar wat er wordt gezegd, geroepen en wat er wordt verzwegen.

Voor zijn tweede productie strijkt het collectief ARType neer in Brussel. Ze duiken onder in het verleden en de toekomst van de metropool. Vijf voyeurs resideren in verschillende buurten en absorberen de verhalen en geluiden uit de stad.

De livetekeningen van illustrator Wide Vercnocke voeren het woord. Jolien Deley en Tim Coenen bouwen de stad op in een weelderige soundtrack en intieme solo’s van cello en gitaar. Het poetische duo Carmien Michels en Max Greyson laat verschillende stemmen aan het woord in een unieke Brusselse taal.

Credits

concept, tekst en spel Carmien Michels en Max Greyson concept, beeldverhaal en affiche Wide Vercnocke concept en muziek Jolien Deley en Tim Coenen scenografie Stef Depover coproductie en verkoop VONK & Zonen met de steun van WALPURGIS, Pianofabriek en Passa Porta

Ticketprijzen

€ 16

check onze kortingen