Vivaldi - Dangerous Liaisons

OPERA2DAY
za 23/02/2019 - 20:00
Opera & Operette
75' - pauze - 45'

Ticketprijzen

€ 32 (rang 1) - € 26 (rang 2) - € 16 (rang 3)

check onze kortingen

OPERA2DAY en de Nederlandse Bachvereniging presenteren een spiksplinternieuwe barokopera, met muziek van Antonio Vivaldi, gebaseerd op de roemruchte briefroman Les Liaisons Dange-reuses. Marquise de Merteuil en Vicomte de Valmont spelen er een sensueel maar gevaarlijk spel met de liefde, nietsontziend, ten koste van anderen én zichzelf.

Op een heel nieuw libretto komen de meest kleurrijke en vurige aria’s van Vivaldi daarbij samen, een procédé dat OPERA2DAY al eerder met succes toepaste. Vocaal vuurwerk in een gloed-nieuwe barokopera.

met Nederlandse boventitels

  • Met inleiding om 19.15 uur in de foyer door musicoloog Philip Ruitenberg

Figureer in de voorstelling Vivaldi – Dangerous Liaisons (Figuranten gevonden! Wie zich nu nog aanmeldt, komt op een reservelijst terecht.)

In de pers

“In de nog geen tien jaar dat OPERA2DAY bestaat, zorgde het Haagse initiatief met inventieve en uiteenlopende producties voor serieuze reuring in muziektheaterland.”(**** Theaterkrant)

"Onder dirigent Hernán Schvartzman klinkt de muziek uitstekend, maar ook de zangers zijn fenomenaal, in de eerste plaats alt Candida Guida als een niet zozeer gemene maar vooral stralend mooie markiezin, en countertenor Yosemeh Adjei als een onvolgroeide vicomte. Herbert Janse leverde bruikbare en soms beeldschone decorelementen; de kostuums van Mirjam Pater zijn vaak prachtig, de pruiken van Nienke Algra schitterend en spectaculair." (De Groene Amsterdammer)

Credits

dirigent Hernán Schvartzman regie Serge van Veggel muziek Antonio Vivaldi en Vanni Moretto libretto Stefano Simone Pintor

www.opera2day.nl

Bekijk en luister online

Ticketprijzen

€ 32 (rang 1) - € 26 (rang 2) - € 16 (rang 3)

check onze kortingen