Vitale Melancholie

Stefan Hertmans 70 jaar!

Stefan Hertmans, Peter Verhelst, Revue Blanche, Sachli Gholamalizad en Peter Hertmans
vr 23/04/2021 - 20:00
Uitgesteld
vr 16/04/2021 - 20:00
Uitgesteld
Literatuur
16+

Ticketprijzen

€ 10

of bestel via de 30CC ticketlijn

Wegens een geval van overmacht wordt ‘Vitale melancholie’ op 16 en 23 april uitgesteld. Binnenkort wordt de nieuwe datum van ‘Vitale melancholie’ gecommuniceerd.


Op 31 maart 2021 wordt Stefan Hertmans 70 jaar.
Dat hij daarnaast al ruim veertig jaar schrijver is, geeft ons de uitgelezen gelegenheid hem eens wat anders te geven dan sokken of sigaren.

Behoud de Begeerte maakt een voorstelling met en over Stefan Hertmans. 'Vitale melancholie' beweegt zich door het werk van de schrijver: van zijn meest recente boek ('De opgang') tot zijn allereerste publicatie ('Ruimte’).
Peter Verhelst probeerde ons overigens de loef af te steken in de wedloop om het beste geschenk. Hij eert zijn goede vriend en collega namelijk met ‘Wij waar geen eind aan komt’ (2021, De Bezige Bij), een schitterende bloemlezing van Hertmans’ poëzie die eveneens een plek krijgt in 'Vitale melancholie’.

Verder krijgt Stefan Hertmans op het podium nog gezelschap van het muzikale ensemble Revue Blanche, ‘Antigone in Molenbeek’ actrice Sachli Gholamalizad en van zijn broer, de jazzmuzikant Peter Hertmans.

meer info

Credits

met Sachli Gholamalizad, Peter Hertmans, Stefan Hertmans, Revue Blanche en Peter Verhelst
programma
Behoud de Begeerte in samenwerking met NTGent, Toneelhuis en 30CC.