Virginity (working title)

ƒABULEUS & HETPALEIS
di 17/10/2017 - 20:00 Tickets
wo 18/10/2017 - 20:00 Tickets
Theater, Muziek
Jongeren (12+)
vanaf 12 jaar

Ticketprijzen

€ 14 (rang 1) - € 12 (rang 2)

of bestel via de 30CC ticketlijn

Wie ben ik? Wie wil ik zijn? Kan ik kiezen?
Wat gaan ze zeggen?

Virginity is theater, dans en live muziek. Vier performers vinden in het werk van popicoon Prince een speeltuin om het te hebben over verschillende vormen van identiteit. Over ieders verlangen om zich te onderscheiden van anderen en toch aanvaard te worden.

Met zijn unieke looks, teksten en geluid was Prince kind van zijn tijd én tijdloos genie. Voor sommigen een onruststoker, voor anderen een profeet. Wat maakt een artiest zo ongrijpbaar en controversieel?

"Cool means being able to hang with yourself. All you have to ask yourself is 'is there anybody I'm afraid of? Is there anybody who, if I walked into a room and saw, I'd get nervous?' If not, then you're cool." (Prince)

Credits

met Marieke Dermul, Natascha Pire, Lennert Coorevits en Boris Van Severen regie Michai Geyzen en Stijn Van De Wiel (De Mannschaft) dramaturgie Dirk De Lathauwer muziekcoach Stijn Vandeputte scenografie, lichtontwerp en kostuums Saskia Louwaard en Katrijn Baeten productie en technische realisatie fABULEUS en hetpaleis coproductie Muziekcentrum Het Depot

www.fabuleus.be
www.hetpaleis.beBekijk en luister online