Van Geel & Van den Begin

di 07/05/2019 - 20:00
Muziek, Nederlandstalig
100' - zonder pauze

Ticketprijzen

€ 28 (rang 1) - € 25 (rang 2) - € 20 (rang 3) - € 14 (rang 4)

check onze kortingen

Jonas Van Geel en Peter Van den Begin, de twee knapste lelijke venten van Vlaanderen, moeten we uiteraard niet meer aan je voorstellen. Ze verschillen dan wel in leeftijd en lengte, maar delen een diepgewortelde liefde voor Nederlandstalige muziek en voor bigbands.

Nederlandstalige bigband … Het mag dan wel klinken als kaviaar uit Kontich of oesters uit Opoeteren, maar geloof ons, Jonas en Peter zullen bewijzen dat het een gouden combinatie is. Borsato op blazers, La Esterella op sax, achter de drum zit Wannes Van de Velde en Andre Hazes zet zijn pint aan de kant om een trompet ter hand tenemen.

Deze rasentertainers steken Nederlandstalige klassiekers in een bigbandjasje of brengen een Nederlandstalige versie van hun croonerhelden. In het leven is niets zeker, behalve een ding … wanneer Van Geel & Van den Begin hun beste kostuum uit de kast halen en hun tapschoenen opblinken, moet je erbij zijn.

In de pers

Met de swing en de bravoure van de Rat Pack in Las Vegas zingen Jonas Van Geel en Peter Van Den Begin liedjes in bigbandstijl. Begeleid door een geweldig orkest en volledig in het Nederlands kruipen ze meteen under your skin. (****, Het Nieuwsblad)

Ticketprijzen

€ 28 (rang 1) - € 25 (rang 2) - € 20 (rang 3) - € 14 (rang 4)

check onze kortingen