Van 7 tot 77

Jacques Vermeire
vr 30/11/2018 - 20:00
Cabaret & Comedy
Gastvoorstelling

Ticketprijzen

> € 24 - € 27 - € 30 - € 77
> € 177 (VIP)

DE JONGE GOD & DE OUDE ROT

Dertig jaar, een slordige tweeduizend voorstellingen en pak-weg één miljoen bezoekers nà Zaalshow I, kondigt Jacques Vermeire zijn zevende zaalshow aan: Van 7 tot 77. 

In Van 7 tot 77 luidt de oude rot van de volkscomedy een terugkeer in naar de typetjes en tegelijk neemt hij een wissel op een vrolijke toekomst met jonge god Ruben Van Gucht. Want ...

Na zijn overrompelend succesvolle comeback met 5 voor 12 (2012) steekt Jacques Vermeire nog een sportief tandje bij en speelt hij met Ruben Van Gucht zijn jongste joker uit. 

Ruben (31) van zijn kant imiteert de legendarische typetjes van Jacques al  van in z’n kindertijd. Jeanke De Visser op familiefeesten. Mon Peeters op bivak. Zelfs Fonske Verzele op z’n eigen trouwpartij. 

Jacques (66), notoir sportliefhebber, volgt Ruben al jaren op de voet. Is zowaar het 30ste verjaardagsgeschenk van Radio 2 aan Ruben en wijdt hem in in de wereld van FC De Kampioenen. 

Jacques Vermeire en Ruben Van Gucht versmelten hun wederzijdse respect en sympathie nu tot een avondvullend lachsalvo, getiteld Van 7 tot 77. De  sportieve reporter vuurt de man van duizend-en-één smoelen aan tot zijn weergaloze  core-business: hilarische typetjes. Het is nu al uitkijken naar nieuwkomers als kaasmeester Jean Van Tricht en Nonkel Geubels.  Want...

Het Kuifje van de Vlaamse media presenteert  de Kapitein Haddock van de volkscomedy voor een publiek  van 7 tot 77.

Credits

www.JACQUESVERMEIRE.be

Ticketprijzen

> € 24 - € 27 - € 30 - € 77
> € 177 (VIP)