This side up

Carli, Heleen, Sabien en Silke
zo 05/01/2020 - 11:00 Tickets
zo 05/01/2020 - 15:00 Tickets
Theater, Familie
50'
van 4 tot 8 jaar

Ticketprijzen

€ 10 - check onze kortingen

Extra voorstelling om 11.00 uur!

Vier wezens leven in een doos. Een doos die nog nooit open is geweest. Alles loopt gesmeerd in hun kleine kartonnen wereld. Tot de doos kapot scheurt, openvalt en de wezens plots geconfronteerd
worden met het publiek. Ze worden voor het eerst bekeken, maar willen ze wel gezien worden? Er volgt een zenuwachtig spel van verstoppen en verdoezelen. Van willen opgaan en verdwijnen in de achtergrond.

Bij 30CC ondersteunen we graag jong talent van eigen bodem. We geloven in deze vier theatermaaksters die je kent van onder meer Max Last en fABULEUS.

  • Deze productie is woordeloos.
  • Carli, Heleen, Sabien en Silke behoren tot onze Cas-co residenten.
  • bestel je verjaardagfeestje
  • We vragen met aandrang om te letten op de vermelde minimumleeftijd. Daarmee willen we de kinderen, de ouders en de spelers een aangename voorstelling bezorgen.

Credits

van en met Carli Gellings, Heleen Desmet, Sabien Van Moorter en Silke Verslype scenografie Timme Afschrift kostuum Lotte Stek lichtontwerp en techniek Hans Rigouts coaching Bram Kelchtermans beeld Laure-Anne Iserief co-productie 30CC, C-mine & Fameus & HET LAB - Hasselt met dank aan fABULEUS, ’t Werkhuys, Vincent Van den Bossche & Pieter Gellings

Bekijk en luister online