The return of the comeback

Kamagurka en Herr Seele
di 24/11/2020 - 20:00
Cabaret & Comedy
Ticketverkoop gepauzeerd

Ticketprijzen

€ 16 - check onze  kortingen

NIEUWE DATUM?


Deze voorstelling stond oorspronkelijk gepland op 21 april 2020 maar werd verplaatst omwille van de coronamaatregelen. Tickethouders ontvingen hierover een persoonlijk bericht.

De nieuwe datum blijft onder voorbehoud van eventuele verdere veiligheidsmaatregelen. We verkopen daarom geen bijkomende tickets. Zodra er meer zekerheid is over de organisatie van de nieuwe datum, beslissen we of er een extra verkoop wordt gestart. EndFragment

THE RETURN OF THE COMEBACK

Al veertig jaar zijn Kamagurka en Herr Seele vrienden. Ze staken samen iconische tv-programma’s in elkaar, creëerden samen kunst en tot op vandaag maken ze samen de strips van 'Cowboy Henk'. 

Toch is het zestien jaar geleden dat ze samen op de planken stonden. Jaren waarin ze weliswaar samenwerkten als schilders, tekenaars en schrijvers, maar niet als theatermakers. 

En dus nu een vrolijk en creatief weerzien op de bühne. Het belooft niets minder te worden dan een hoogtepunt uit hun absurdistische oeuvre – een discipline die ze als niemand anders in Vlaanderen beheersen en geperfectioneerd hebben.

In de pers

Credits

tekst en spel Kamagurka en Herr Seele met dank aan Arenbergschouwburg Antwerpen

Bekijk en luister online