TATTARЯATTAT!

Frieda
wo 11/12/2019 - 15:00 Tickets
Theater, Familie
45'
van 4 tot 6 jaar

Ticketprijzen

€ 10 - check onze kortingen

In 'TATTARRATTAT!' (*) staan soorten en enkelingen op, onder, tussen, naast, boven, voor, achter of tegenover elkaar; Plank treft Balk, Vrouw knalt op zichzelf, Groot slaat Klein gade. Abstract kletst met zijn evenbeeld, of hassebast met Concreet. Hoe klinkt Blauw? Wat doet Plat? Met hoeveel is Stevig?

'TATTARRATTAT!' is een bewegend beeldend werk dat categoriseert, classificeert, ordent maar ook danst, zingt en droomt. Een feestelijke ontdekking van verschil en overeenkomst die door zowel
ouder als kind beleefd en geïnterpreteerd mag worden. 

(*) Tattarrattat is het langste palindroom in de Oxford English Dictionary. James Joyce gebruikte het woord in Ulysses (1922).

  • Deze productie is in eenvoudig Nederlands.
  • bestel je verjaardagfeestje
  • We vragen met aandrang om te letten op de vermelde minimumleeftijd. Daarmee willen we de kinderen, de ouders en de spelers een aangename voorstelling bezorgen.

In de pers

“TATTARRATTAT! is een pareltje geworden van visueel theater der dingen, waarin de dingen, in casu planken en balkjes, dingen an sich blijven.” (**** De Theaterkrant)

Credits

met Tina Heylen, Eva Binon, Patrick Vervueren en Ephraim Cielen techniek Anton Leysen of Klaartje Vermeulen kostuum en vormgeving Tina Heylen coproductie Theater FroeFroe 

www.frieda.wtf

Bekijk en luister online