Silla Revisited - Librettolezing #12

Walpurgis
do 28/09/2017 - 12:30
Theater, Muziek, Opera & Operette
De Middagen

Ticketprijzen

€ 15

Een theatrale lezing van een operaklassieker. Met speelse, anarchistische librettolezingen maakt Walpurgis het operarepertoire niet alleen voor operakenners maar ook voor jongeren en theaterliefhebbers aantrekkelijk.

Dit jaar zetten ze hun tanden in Mozarts opera Lucio Silla. Niemand minder dan Ivan Pecnik vertolkt de rol van Silla, een Trump-achtige dictator die denkt met macht en verbaal geweld de hele wereld aan zijn voeten te kunnen krijgen. Uiteraard is er ook deze keer een vrouw in het spel.


In de pers

“Vooral verrast door de speelse vrijheid waarmee jullie het materiaal aanpakken. … Ja, ik had daar wel graag tussen gestaan.” (Michaël Pas)

Credits

muziek Wolfgang Amadeus Mozart libretto Giovanni de Gamerra concept, dramaturgie en tekstbewerking Judith Vindevogel scenografie, lichtontwerp & foto Stef Depover muzikale begeleiding Veronika Iltchenko spel Lukas De Wolf, Pieter-Jan De Wyngaert, Ivan Pecnik, Matthias Van de brul & Flor Van Severen zang Raphaële Green & Ellen Vanherck (MM Academy) kostuums Leen Bogaert productie WALPURGIS coproductie De Munt

www.walpurgis.be

Ticketprijzen

€ 15