Say it out LOUD - GEANNULEERD

Toonmoment van (OKAN-)leerlingen van Heilig-Hart Kessel-Lo o.l.v. Zoë Demoustier
ma 30/03/2020 - 19:30
Geannuleerd
Theater, Muziek, Dans
Gratis

Ticketprijzen

gratis, met reservatie

Om de verspreiding van het coronavirus af te remmen, wordt deze vertoning geannuleerd. Heb je een ticket voor deze voorstelling, dan zal 30CC spoedig met jou contact opnemen over de volgende stappen. Je hoeft zelf dus geen actie te ondernemen.

WAt als een schoolcontext even hyperdivers is als de samenleving? Wat als leerlingen uit het ASO, TSO, BSO en OKAN dezelfde kleine speelplaats delen? Wat als die speelplaats het enige is dat deze leerlingen gemeenschappelijk hebben?

Deze vragen vormden het uitgangspunt van ‘Say it out LOUD’, een productie van leerlingen van Heilig-Hart Kessel-Lo onder leiding van Zoë Demoustier. Tien jongeren zoeken met behulp van beweging en beeld hun plek in de groep en in de wereld. Met hun eigen verhaal staan ze voor het eerst op scène: waar vind ik geborgenheid, welke herinneringen neem ik mee op mijn reis en waar brengt die reis me heen. De jongeren brengen een krachtig verhaal dat discriminatie, wij-zij denken en polarisatie de rug toekeert en uitmondt in een toonmoment in de 30CC/Schouwburg.

Credits

van en met leerlingen Heilig-Hart Kessel-lo iniatief stad Leuven artistieke leiding Passerelle vzw artistieke coach Zoë Dumoustier regie assistentie Sarah Bekambo beeld en film Fjodor Schafranski in het kader van het Europees project LOUD (Local Young Leaders for Inclusion) van EFUS (Europees Forum voor Urban Security) mede gefinancierd door de Europese Commissie