Rode Hond Festivalcentrum

za 26/10/2019 - 10:00
zo 27/10/2019 - 10:00
ma 28/10/2019 - 10:00
di 29/10/2019 - 10:00
Familie, Festival
30CC/Schouwburg
Festivalcentrum
doorlopend van 10.00 tot 18.00 uur
alle leeftijden
ticketinfo via de verschillende events

Ticketprijzen

met gratis en betalende voorstellingen

In de Schouwburg, middenin de Leuvense binnenstad, vind je het feestelijke festivalhart van 'Rode Hond'. Je bent er de hele dag door welkom, voor pannenkoeken en soep, voor koffie of iets fris.

Het festivalcentrum is deze editie letterlijk het middelpunt van het festival, van waaruit je makkelijk te voet of met de fiets en bus alle partners kan bereiken. Binnen kiest 'Rode Hond' voor een low key programma met als thema: spelplezier. 

  • BAZART , de kunstjeugdbeweging die speelt met kunst, cultuur en kilo’s plezier, opent dit jaar 'Rode Hond' op zaterdag 23/10, 10.00 uur.
  • Elke dag verandert Musicalcompagnie Mithe de foyer in een kleine musicalclub. Kom tijdens dit vieruurtje meezingen op de wereldberoemde liedjes van 'Annie' en 'Grease', speel de 'Musicalquiz' of geniet van het 'Kids Sing Hits' concert.
  • Voor de allereerste keer biedt 'Rode Hond' een vierdaags vakantiekamp aan. 'Kinderkaap' wordt  een bijzonder avontuur voor iedereen behalve ... grote mensen.
  • In en rond de Schouwburg kan jij je uitleven met digitale en analoge spellen. Alleen of in groep, je ontdekt er beslist iets nieuws.
  • Uiteraard geniet je elke dag ook van een straffe voorstelling op de planken van de Schouwburg. Met Stijn Meuris in 'Stijn in het het hoofd van Hawking' (ZA 26/10), de interactieve performance  'PEL' (ZO 27/10), de dansvoorstelling 'Play!' (MA 28/10)  en de spectaculaire slotshow 'Circus!' (DI 29/10)

In de gangen loop je de 'Rode Hond' goochelaar tegen het lijf, kan je je familieportret laten maken of ga voor een complete metamorfose met facepaint en een nieuwe haarstijl.

De Schouwburg is voor elk gezin de ideale tussenstop, in het traject van de ene fijne voorstelling of activiteit naar de volgende.

ticketinfo via de verschillende events

Ticketprijzen

met gratis en betalende voorstellingen