PEL

interactieve performance

Alfredo Zinola
zo 27/10/2019 - 15:00
zo 27/10/2019 - 17:00
Theater, Familie, Festival
50'
6-12 jaar

Ticketprijzen

€ 8 - € 1,60 voor UiTPAS met kansentarief

Bij 'PEL' zit je elkaar op de huid in een interactieve performance waarbij de intimiteit, nabijheid, zorg en respect van aanraking op een speelse manier centraal staan. Met microscopische interesse bekijk je elkaars huid en lichaam. Als biologen op expeditie onderzoek je het landschap van het lichaam: de elleboog is een berg, de tong een trampoline, de aders zijn straten en haren een woud. Hoe beweegt ons lichaam en dat van een ander, en hoe raken ze elkaar?

In 'PEL' nemen de kinderen het over en leiden ze de volwassenen in een gezamenlijk bewegingsspel, dat de grenzen tussen het publiek en de performers doet vervagen. Het lichaam in zijn vertrouwdheid en vreemdheid is de protagonist in 'PEL' waarbij aanraking gebruikt wordt als communicatiemiddel.

'PEL' is een pleidooi voor betekenisvol menselijk contact in een wereld die alsmaar meer gefocust is op technologie en disconnectie.

Alfredo Zinola is een Italiaanse performer, choreograaf en danser die werkt in Duitsland. Hij was twee jaar geleden al te gast op 'Rode Hond' met het geweldige 'Party' waarbij het publiek werd uitgenodigd om samen met de dansers een feestje te bouwen op de dansvloer.

Credits

van Alfredo Zinola met Tatiana Saphir, Felipe González en Alfredo Zinola dramaturgie Mateusz Szymanówka
visuals Moran Sanderovich licht Marek Lamprecht producer Micaela Kühn Jara coproductie Tanzhaus NRW en Theater HochX met steun van Kulturreferat der Landeshauptstadt München, Kunststiftung NRW, Ministerium für Kultur und Wissenschaft des Landes Nordrhein-Westfalen foto Alfredo Zinola

www.alfredozinola.com

Bekijk en luister online

Ticketprijzen

€ 8 - € 1,60 voor UiTPAS met kansentarief