PASSING THE BECHDEL TEST - GEANNULEERD

fABULEUS & GRIP / Jan Martens
di 21/04/2020 - 20:30
Geannuleerd
wo 22/04/2020 - 20:30
Geannuleerd
Theater
Jongeren (12+)
Ook geschikt voor jongeren, vanaf 16 jaar.

Ticketprijzen

€ 14 - check onze  kortingen

Om de verspreiding van het coronavirus af te remmen, wordt deze vertoning geannuleerd. Heb je een ticket voor deze voorstelling, dan zal 30CC spoedig met jou contact opnemen over de volgende stappen. Je hoeft zelf dus geen actie te ondernemen.


In 'PASSING THE BECHDEL TEST' kiest choreograaf Jan Martens radicaal voor taal. 13 jongeren (v/x) nemen de woorden in de mond van een brede waaier aan vrouwelijke schrijvers en denkers, van
Susan Sontag tot Virginia Woolf, van Toni Morrison tot Maggie Nelson, om thema’s aan te kaarten als stereotypering en feminisme.

'PASSING THE BECHDEL TEST' is een snapshot. Een pleidooi om die persoon te worden die je wil worden, omdat de mogelijkheden oneindig zijn. Van daaruit kunnen we op zoek naar een gedeeld verhaal: een manifest voor de toekomst.

Credits

van Jan Martens met Isabel Braamkolk, Noor Caestecker, A. Claassen, Renée De Coninck, Luna Glowacki, Bente Govaerts, Noor Hollemeersch, Birgit Lesage, Marie Libens, Hannah Peiren, Celina Vercruysse, Yanou Van Dessel en Mirren Vandenberk artistieke assistentie Kimmy Ligtvoet/Siska Baeck dramaturgie Peter Anthonissen advies Rudi Meulemans licht Elke Verachtert kostuumadvies Lotte Stek foto Clara Hermans productieleiding Teresa Wouters en Sylvie Svanberg spreiding Vincent Company internationale spreiding A Propic / Line Rousseau en Marion Gauvent met dank aan Renée Copraij, Fransien van der Putt, Moos van den Broek, Simone Atangana Bekono en Siska Baeck coproductie STUK en tanzhaus nrw met steun van de stad Leuven en de Vlaamse Overheid

Ticketprijzen

€ 14 - check onze  kortingen