ONGEHOORD!

Studio Guga
wo 08/01/2020 - 20:00 Tickets

Ticketprijzen

€ 28 (rang 1) - € 25 (rang 2) - € 20 (rang 3) - € 14 (rang 4)

check onze  kortingen

of bestel via de 30CC ticketlijn

We kennen Radio Guga, de band rond Guga Baul, als een coverband van formaat. Maar momenteel werken ze onder de nieuwe naam Studio Guga aan een eerste studioplaat die in de loop van 2019
zal verschijnen.

Zoals vanouds zal Guga zijn beste stem-imitaties naar boven halen, maar deze keer met gloednieuwe, eigen nummers. Nummers die zò typerend zijn voor de geïmiteerde artiest, alsof ze door henzelf zijn gemaakt. Vandaar ook de titel 'ONGEHOORD!'. Bart Peeters, Raymond Van het Groenewoud, De Kreuners, Clouseau of Het Zesde Metaal: in de gedaante van Guga Baul en de zijnen krijgen ze allemaal een gloednieuw nummer.

De vraag zal dus niet zijn: “Welke artiest doet Guga nu na?”, maar “Herken jij Studio Guga als je de band op de radio hoort?”In de pers

“Guga Baul is niet één maar tientallen uitstekende zangers. […] Guga Baul en zijn steengoede band waren gewoon fantastisch in het kwadraat. Haarjuist zingen en van de ene stemkleur vlot overgaan in de andere: een nooit eerder gehoord huzarenstuk.” - (**** Het Nieuwsblad)

Credits

met Guga Baul (zang), Joost Van den Broeck (drums), Bert Embrechts (bas), Filip Bollaert (gitaar) en Jacques Motmans (toetsen)

Graag meer info over dit project? www.studioguga.be

Bekijk en luister online