‘Nuff Said

di 18/04/2023 - 20:00
wo 12/10/2022 - 20:00
Concert, Humor & Cabaret
OPEK
rotonde
2 uur + live jam

Ticketprijzen

  • Pay what you can: € 8 - € 11 - € 14- € 17 - € 20 
  • € 2,80 voor UiTPAS met kansentarief
  • geen andere kortingen

‘Nuff Said werd groot in Antwerpen en breidde de afgelopen vijftien jaar uit naar podia in Brussel, Genk, Gent, Amsterdam en Rotterdam. Nu voor het eerst ook in Leuven! Een knallende show met gevestigde waarden en nieuw talent uit de comedy, hiphop, jazz en spoken word scene!

Underground kruist hier de mainstream in een ongeëvenaard en telkens uniek ‘Nuff Said-recept.

Binnenkort maken we hier het programma van 18 april 2023 bekend.

Editie 12 oktober 2022

Huisband LUCID LUCIA (voorheen BRZZVLL) brengt tijdens elke show een cocktail van psychedelic funk, African grooves en barstende jazzbeats. 

ERHAN DEMIRCI
vervangt SOE NSUKI als host van de avond.

Aight! Who’s in!?

SAMIR FIGHIL (NL) is een man van vele typetjes. En die typetjes gaan allen als een gek tekeer op jouw lachspieren, wees gerust. Maar ook als zichzelf is Samir de koning van de situatiehumor en de onverwachte frisse grap. Samir wordt alom geprezen en gezien als het aanstormende talent uit de Provincie Gelderland. Winnaar persoonlijkheidsprijs Cameretten 2019.

ISH AIT HAMOU (BE) schrijft van jongs af verhalen en omdat hij zijn liefde voor dans en choreografie combineert met die voor woorden, omschrijft hij zichzelf liever niet als danser, choreograaf, schrijver of regisseur, maar als storyteller. In 2014 debuteerde hij met het boek ‘Hard hart’. Daarna bracht hij nog 4 andere boeken uit: ‘Cécile’ (2015), ‘Als je iemand verliest die je niet kan verliezen’ (2016), ‘Klem’ (2018) en ‘Het moois dat we delen’ (2019).

NIGEL WILLIAMS (BE) wordt beschouwd als één van de grondleggers van de nieuwe golf van Belgische stand up comedy van eind jaren negentig. In 2000 won hij Humo’s Comedy Cup en sindsdien bestookt hij vanaf podia in binnen- en buitenland het publiek met zijn up tempo stand up comedy. Hij brengt maatschappelijk relevante stand up in de zuiverste Angelsaksische traditie. Actueel, messcherp en vooral hilarisch!

Host ERHAN DEMIRCI (BE) is een aimabele Limburger die geen enkel onderwerp schuwt. Zijn comedy zoekt hij in zijn eigen uittocht van het harde Limburgse dorpsleven naar het nog hardere 'life in the ghetto' van Brussel. Niet enkel politiek en integratie vormen zijn inspiratie, ook het alledaagse leven van de gemiddelde Belg frappeert hem te meer. Gegarandeerd positieve energie en goed lachen!

We sluiten de avond af met TRILL OPEN LIVE JAM! Live muziek, hiphop en spoken word samen gebracht in een dynamische jam. Ben je rapper, slammer, muzikant of vocalist? Jam mee! Wij voorzien drums, bas, gitaar, micro's en hosts. Jullie brengen rhymes, slams en skills mee. Neem je liever je eigen instrument mee? Dat is mogelijk! Trill Live Open Jam is een concept van Leuven Live & TRILL.

De jam wordt op gang gebracht door Sarah Bekambo en De Stille Stem.

SARAH BEKAMBO (BE) durft geen grenzen op te leggen aan de kunstvormen die ze uitoefent. Deze Leuvense artiest plaatste haar voetafdruk in de Spoken Word-scene als performer en schrijver, maar ze zette al snel verdere stappen in o.a de danswereld door haar parcours als breaker. Op dit moment, vind je haar vaker terug als curator, maar voor Nuff Said x TRILL we got her als één van onze hosts.

DE STILLE STEM (BE) belichaamt de stem van zelfreflectie en omschrijft zijn artistieke activiteiten als een verlenging van zijn ziel. Deze slam poet, rapper, schrijver, podcaster en dope MC neemt je mee op een lyrische rollercoaster met blues and old school vibes. Sit back relax and enjoy the ride.

Credits

www.nuffsaid.be
www.trill.be