NIETES

BRONKS & Theater Artemis
wo 18/01/2023 - 15:00
Theater, Familie
Nieuw talent, Eenvoudig Nederlands
4 – 7 jaar

Ticketprijzen

€ 10 - check onze kortingen

NIETES is een apocalyptische beeldenstorm over controle, woede, loslaten en niet kunnen omgaan met verandering. Een parade van alles wat niet mee mag doen en kán doen. Een voorstelling waarvoor niemand is uitgenodigd, die waarschijnlijk niet zal beginnen en nooit zal eindigen.

In NIETES zeggen theatermakers Kim Karssen en Hendrik Kegels volmondig “NEE!” tegen alles wat zich aandient. Ze keren de wetten van het theater om, duwen alle mogelijkheden van zich af en steken ze voorgoed achter slot en grendel. Een voorstelling die een eind maakt aan alles.

Het publiek? Bah, NEE!
Licht? Jakkes, NEE!
Applaus? NEEEEEE!
Een onvergetelijke opkomst? Boe, NEE dank u!

NIETES is een parade van alles wat niet mee mag doen, en alles wat niet meer mee kán doen. Dinosauriërs worden terug hun eieren ingeduwd, de Romeinen hebben niet eens een rijk, en ook Elvis Presley wordt al van de beeldbuis gehaald voordat hij zijn heupjes heeft kunnen laten swingen.

Niets kan er gebeuren. Alles blijft voor altijd hetzelfde. Fijn!

Credits

bronks.be
artemis.nl

regie en spel Hendrik Kegels en Kim Karssen eindregie vervanger van Jetse Batelaan scenografie Hendrik Kegels, Kim Karssen en Sam Declerq uitvoering decor Sam Declerq kostuum Wim Muylaert muziek Frederik de Clercq licht en techniek Max Adams productie BRONKS coproductie Theater Artemis en Perpodium met de steun van Taxshelter van de Belgische Federale Overheid foto Lonneke van der Palen