NACHT VAN DE FAIR TRADE

Aziza Brahim
za 08/10/2016 - 20:00
Muziek, World

Ticketprijzen

€ 18 (rang 1) - € 15 (rang 2) - € 12 (rang 3)

Programma

  • 19.00 uur: deuren open
  • 19.15 uur: Interview met zangeres Aziza Brahim in de foyer van 30CC/Schouwburg
  • 20.00 uur: Wereldrecord chocoladeproeverij i.s.m. Oxfam!

    Reuze fairtradechocoladeproeverij met alle aanwezigen op de Nacht van de Fair Trade.
    Onder de deskundige begeleiding van een chocolatier en een specialist in eerlijke handel dompelen we de aanwezigen onder in de wondere wereld van eerlijke chocolade en doen we een gooi naar een officiële vermelding in het boek Guinness World Records.
  • 21.00 uur: Concert Aziza Brahim

    Deze bevlogen zangeres en cruciale stem uit de Westelijke Sahara werd geboren in een vluchtelingenkamp in Algerije, groeide verder op in Cuba en belandde uiteindelijk in Barcelona. Ze is niet alleen een geweldige muzikante, maar ook activiste en woordvoerster van de Sahrawibevolking. Met haar muziek gaat ze een dialoog aan, in de hoop op een betere toekomst voor haar volk. Exclusief voor België stelt ze haar cd Abbar el Hamada voor: een evocatief album en een bijzonder tegengeluid in de huidige immigratiediscussie. Een stem die gehoord moet worden!
  • 22.30 uur: Afterparty

De Nacht van de Fair Trade vindt plaats tijdens de Week van de Fair Trade (een initiatief van de Belgische ontwikkelingssamenwerking) .

In de pers

Abbar el Hamada by Aziza is a commanding and compassionate musical statement about, and for, the tumultuous age in which we live.” (**** Songlines)

Credits

met Aziza Brahim (stem, tabal), Damien Roussos (bas),Ruven Ruppik (percussie) en José Mendoza (guitar) in samenwerking met Oxfam-Wereldwinkels regio Leuven en Colora Festival. Met de steun van BTC en MO* magazine.

www.azizabrahim.com
www.weekvandefairtrade.be

Bekijk en luister online

Ticketprijzen

€ 18 (rang 1) - € 15 (rang 2) - € 12 (rang 3)