Masterproef LUCA jazz

Sascha Heims (gitaar) - Daan Jacob (gitaar) - Basile Peuvion (Koreaanse percussie, drums)
ma 12/06/2023 - 19:30
gratis
gratis

Ticketprijzen

gratis, zonder reservatie

Op 12 en 13 juni avond krijg je drie concerten aangeboden. Elke student nodigt medestudenten uit tijdens zijn of haar examen.
Kom luisteren en ontdek jong jazztalent.

--------------------------------

19.30 uur - Sascha Heims (gitaar)

Sascha Heims opent de avond. Hij kiest op gitaar voor moderen jazzcomposities van zijn muzikale helden en speelt met medestudenten en vrienden Elly Brouckmans, Lucien Lenaerts, Natan Goessens en Jonah Hermans.

20.30 uur - Daan Jacob (gitaar)

Daan Jacob begon op zijn elfde met gitaar spelen aan de Diestse Pop- en Rockschool. Daar startte hij met het leren van bekende rocknummers, kwam terecht bij het bluesgenre en kreeg van daaruit interesse in het spelen van jazz. Op zijn 17de schreef hij zich in in de muziekacademie en kreeg de smaak helemaal te pakken door het spelen van muziek van Django Reinhardt. Een jaar later vatte hij de jazz studie van het LUCA aan en verkende doorheen de opleiding meerdere subgenres binnen de jazz. Zo interpreteerde hij bijvoorbeeld het werk van Wes Montgomery en arrangeerde hij stukken van Bud Powell voor octet. Nu keert hij op het einde van zijn studie terug naar zijn rockroots door muziek van Frank Zappa te brengen, dit doet hij evenwel met een jazzy toets.

Daan speelt met medestudenten Fons Van Aerschot, Brecht Schepers en Lander Rutten.

21.30 uur - Basile Peuvion (Koreaanse percussie, drums)

Basile Peuvion laat zich voor zijn masterproef omringen door Lander Rutten, Daan Jacob, Fons Van Aerschot en docent Jos Machtel.

Kijk ook eens bij:

Masterproef LUCA jazz

Lander Rutten (slagwerk, vibrafoon) - Simon Debacker (drums) - Jef Cruyssaert (drums)
di 13/06/2023 - 19:30
gratis