Lukas Lelie - Ik doe mijn best

Live Comedy
wo 14/03/2018 - 20:00
Cabaret/Humor
Gastvoorstelling

Ticketprijzen

€ 16

Lukas Lelie stapte in 2012 voor het eerst op een podium om te vertellen dat hij één en ander niet begrijpt en niet kan. In plaats van het hem uit te leggen, werd er met hem gelachen, wat hem al snel 3 comedyprijzen opleverde: de Lunatic Comedy Award, de Culture Comedy Award en Humo’s Comedy Cup. Aangezien het leven er vier jaar later niet veel makkelijker op geworden is, gaat Lukas nu volavond. Dat betekent extra veel onkunde, onbegrip en vooral heel veel jokes.

Sinds zijn zegeparcours doorheen het gemiddelde comedy-concours, werd Lukas redactielid van ‘De Ideale Wereld’ en schreef en roastte hij mee in ‘Achter De Rug’. Ook etaleerde hij al zijn algemene kennis tijdens een passage in De Slimste Mens. Live verdiende hij dan weer zijn sporen als vast voorprogramma bij Steven Mahieu en als bezieler van een heuse cafétoer in samenwerking met Sander VDV en Edouard De Prez.

Het voorprogramma wordt verzorgd door Sander VDV, een jonge comedian die taboe noch cliché schuwt. Hij kan zowel plat als doordacht, grof als gesofisticeerd genoemd worden. In 2014 stond hij in de halve finale van Humo’s Comedy Cup en was hij het vaste voorprogramma van Gunter Lamoot.

In de pers

Een publiek komt comedy zien om te lachen en dat is bij Gentenaar Lukas Lelie volop het geval. (…) . De loser nu die in zijn zoektocht naar werk, de liefde en een rijbewijs genoeg materiaal vindt om de ene grap na de andere uit de mouw te schudden.” (De Morgen)

Ticketprijzen

€ 16