Level Q

LAP vzw
wo 08/05/2019 - 19:00
Theater, Dans, Familie
60'
van 8 tot 12 jaar

Ticketprijzen

€ 10

check onze kortingen

In Level Q smelten dans, theater en circus samen in een verrassend fysieke voorstelling met vier spelers die tot het uiterste gaan. Spelen ze samen, elk voor zich of zit er een saboteur in het spel? Ze tasten elkaars grenzen af en dat van het publiek.

Geïnspireerd op het kijkplezier dat mensen beleven bij verschillende spelen, spelprogramma’s en sportwedstrijden, wil de voorstelling het competitieve aspect ‘winnen en verliezen’ uitdiepen en in vraag stellen. Is een spel of wedstrijd spannend omdat je niet weet wie er zal winnen? Dat alles elk moment kan keren? Wordt een spel pas interessant als je de spelregels kent?

  • We vragen je met aandrang om te letten op de vermelde minimumleeftijd. Daarmee willen we de kinderen, de ouders en de spelers een aangename voorstelling bezorgen. Jongere kinderen dienen dus nog even geduld te oefenen.


 

In de pers

  • Vier dansers creëren hun eigen virtuele wereld, met virtuoze bewegingen ontleend aan videogames zoals ‘Zelda’ en ‘The Sims’. - De Standaard

Credits

concept en choreografie Dafne Maes en Danaé Bosman met Dafne Maes, Danaé Bosman, Piet Van Dycke en Steven Beersmans muziek Linde Carrijn kostuums Maartje van Bourgognie eindregie Randi De Vlieghe techniek Hans Rigouts productie LAP vzw coproductie CC Deurne, DE Studio, 30CC en CC Het Gasthuis

Bekijk en luister online

Ticketprijzen

€ 10

check onze kortingen