Les soeurs

WithWIT
zo 29/10/2017 - 10:30
zo 29/10/2017 - 15:00
Familie
45’
5+

Ticketprijzen

€ 8

Twee enorme grote ledenpoppen – twee zussen – spelen de hoofdrol in een immens houten kader met verdiepingen, planken, touwen, planten. Ze komen tot leven en laten zich aan draden schommelen. Ze ‘worden gedanst’ - hoe houterig ook - met een gratie en zweven in de lucht, kronkelen en blijven hangen.

Les Soeurs is een dynamische voorstelling op de grens tussen theater, muziek, dans en beeldende kunst. Er is niet echt een verhaal, je mag zelf fantaseren. Waar bevinden de zusjes zich eigenlijk? En waarom gaan ze aan het dansen? WIThWIT is een groepje plastische en grafische kunstenaars, een architect en een muzikant.

In de pers

Les Soeurs zijn de boorlingen van het nieuwe WIThWIT, een groepje plastische en grafische kunstenaars, een architect en een muzikant. (****theaterkrant - Tuur Devens)

De poppen gaan aan het dansen (Stijn Terrie)

Credits

concept Freija Van Esbroeck en Erki De Vries regie Benjamin Vandewalle en Ruth Mariën scenografie en mechaniek Erki De Vries en Anton Boon creatie poppen Freija Van Esbroeck spel Anton Boon, Erki De Vries, Kate Olsen, Joke Van Canneyt en Freija Van Esbroeck coaching Annelies Van Hullebusch coproductie Dommelhof, P2- CCHA & Theater aan het Vrijthof Maastricht, wp Zimmer, Platform 0090, HETPALEIS en Theater FroeFroe met de steun van de Vlaamse Overheid en de stad Antwerpen

www.froefroe.be

www.withwit.be/nl

Bekijk en luister online