Leesclub - Transit van Rachel Cusk

do 08/04/2021 - 20:00
Schrijf je in via mail leuvenleest@leuven.be
Literatuur
Gratis
Schrijf je in via mail leuvenleest@leuven.be

Ticketprijzen

gratis

of bestel via de 30CC ticketlijn

Saskia De Coster is de eerste writer-in-residence van KU Leuven. Ze doceert een vak creatief schrijven en zet een interdisciplinair project op poten. Daarnaast geeft ze ook goede leestips en die resulteren in allerlei boekenclubs. Ook voor jou!

We gaan met een Leuven Leest boekenclub aan de slag met Transit van Rachel Cusk. We kunnen rekenen op de vakkundige begeleiding van Annelies Moons tijdens deze digitale boekenclub.

In Transit verhuist een schrijver na een stukgelopen huwelijk naar Londen. Het is de katalysator van een aantal veranderingen - persoonlijk, artistiek en alledaags.

In de stad wordt ze geconfronteerd met een leven dat ze tot dan kon vermijden, maar ook met vragen over kwetsbaarheid en macht, de dood en nieuwe kansen.

Transit is een even intieme als veelomvattende kijk op het leven in de eenentwintigste eeuw. Het boek is het tweede deel van een trilogie, maar staat op zichzelf.

Praktisch:

  • Mail naar leuvenleest@leuven.be om je in te schrijven.
  • De leesclub is gratis en zal doorgaan via Zoom.
  • We werken met een kleine maar fijne groep, zo is er plaats voor echte interactie.
  • Na aanmelding ontvang je van ons de link naar het event.
  • Als je je inschrijft, verwachten we ook je aanwezigheid op 8 april. Schrijf je enkel in als je ook effectief aanwezig zal zijn, zo zorgen we voor een levendig gesprek.
  • Zorg dat je het boek tijdig gelezen hebt. Je kan kiezen voor de Nederlandstalige vertaling of het origineel in het Engels.

Credits

in samenwerking met K.U. Leuven