Late Night - nieuwe datum

De Mens
vr 04/02/2022 - 20:00
do 16/12/2021 - 20:00
Uitgesteld
Muziek, Nederlandstalig, Pop & Rock
Jongeren (12+)
80'

Ticketprijzen

€ 25 (rang 1) - € 23 (rang 2) - € 18 (rang 3) - € 13 (rang 4)

check onze kortingen

Vanaf maandag 6 december geldt er een tijdelijk verbod op indooractiviteiten met meer dan 200 personen. 
Daarom wordt Late Night met De Mens van 16 december uitgesteld naar vrijdag 4 februari 2022.
Tickethouders worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

-----

De Mens, al meer dan vijfentwintig jaar leverancier van Doorvoeld Entertainment ©, en in 2021 populairder en geliefder dan ooit, zakt graag af naar onze geliefde Schouwburg.

Ze doen dat in maatpak en in het decor van een sfeervolle laatavond-talkshow. Met stemmige belichting, een comfortabele zetel en sterke verhalen rond de nu eens intiem, dan weer swingend gebrachte songs uit het eigen, rijke repertoire.

De Mens is sowieso een band met een dwingend verhaal, dat ook het verhaal van zijn publiek is. Dat wordt in De Mens Late Night op een geheel nieuwe, stijlvolle manier verteld.

Opgelet:
Onder de huidige coronaregels valt dit event onder de verplichting van het Covid Safe Ticket voor iedereen ouder dan 16 jaar. Indien de situatie tegen de eventdatum verandert, dan zullen we daar uiteraard ook over communiceren. Lees alles over de actuele veiligheidsregels op de veilig genieten pagina.

Credits

met Frank Vander linden (zang en gitaar), Michel De Coster (bas), Dirk Jans (drums) en David Poltrock (keyboards) foto Guy Kokken

www.demens.be