Laguna Beach

Frankie & CAMPO
wo 11/03/2020 - 20:00
Theater, Festival
Jongeren (12+)
50'
Ook geschikt voor jongeren, vanaf 12 jaar.

Ticketprijzen

€ 14 - check onze kortingen

Het Boze Wolffestival brengt spannend visueel theater in een uitgebreide reeks aan niet te missen voorstellingen. Tijdens de maand maart kan je in negen Vlaams-Brabantse cultuurcentra terecht voor het strafste figurentheater, zowel voor volwassenen als voor kinderen.

Frankie brengt beeld en geluid samen in installaties, ergens tussen performance en concert in. Het universum van Frankie is fragmentarisch en imperfect, maar ook filmisch, grappig en ontroerend. Op het podium zorgt de wisselwerking tussen de livemuziek en de machinaal aangedreven installaties voor een in omvang toenemend tableau, waarin gitaren, ruis, kraak, fascinerende poppen, visdraad en hout de hoofdrol spelen. Van totale mislukking tot tropische idylle – 'Laguna Beach ' ontwapent steeds door zijn vrolijke naïviteit.

  • Deze productie is woordeloos.
  • 'Laguna Beach'  is geselecteerd voor het Theaterfestival in de categorie #nieuwjong.
  • Een inkijk (of luister, want het is een radioprogramma) in het maffe universum van Frankie: fragmentarisch, rommelig en imperfect, maar ook filmisch, grappig en ontroerend.

In de pers

  • Wie graag naar het theater komt voor een goed verteld verhaal is eraan voor de moeite. Maar Frankie levert wel een show waarin je van begin tot einde geboeid blijft kijken en luisteren. (****, Het Nieuwsblad)
  • Elke maquette is een afzonderlijk tafereeltje, waarin ruw geknutselde poppen bewegen dankzij de motortjes uit oud speelgoed. Overal tonen tape, bankschroeven of kabeltjes hoe de ‘magie’ werkt. Juist in het ruwe, in het onafgewerkte schuilt een grote schoonheid. (De Morgen)
  • Een remedie tegen intellectueel snobisme (Etcetera)

Credits

van en met Simon Lynen (zang en trompet), Vincent Lynen (gitaar), Jef Staut (bas), Brecht Hayen (gitaar) en Timo Fannoy (drums) met steun van De Brakke Grond en deBuren met dank aan Gouvernement

volledig programma op www.bozewolffestival.beBekijk en luister online