La Sonnambula (operatrip) - GEANNULEERD

Vincenzo Bellini

Opéra Royal de Wallonie
di 17/03/2020 - 18:30
Geannuleerd
Muziek, Opera & Operette

Ticketprijzen

€ 85 (categorie 1, inclusief busrit) - geen kortingen
18.30 uur (vertrek parking Bodart)

Om de verspreiding van het coronavirus af te remmen, wordt deze vertoning geannuleerd. Heb je een ticket voor deze voorstelling, dan zal 30CC spoedig met jou contact opnemen over de volgende stappen. Je hoeft zelf dus geen actie te ondernemen.

In 'La Sonnambula' belandt Amina al slaapwandelend en zonder het zich bewust te zijn in het bed van graaf Rodolfo. Haar boze verloofde Elvino besluit daarop te trouwen met een andere vrouw. Iedereen spot met dat verhaal, maar terwijl dat gebeurt, zien ze Amina slaapwandelen op het dak van een molen. De rest laat zich raden.

Bellini’s schitterende belcanto-muziek vertaalt dit eenvoudige verhaal in een pastorale idylle. 'La Sonnambula' bevat prachtige aria’s voor de sopraan die in de rol van Amina heel wat coloratuur-vuurwerk kan afsteken. Regisseur Jaco Van Dormael staat bekend om zijn poëtische beeldtaal en we kijken nu al uit naar zijn fascinerende regie.

  • Gezongen in het Italiaans, met Nederlandse boventitels.

Credits

muziek Vincenzo Bellin libretto Felice Romani regie Jaco Van Dormael met Nino Machaidze (Amina), René Barbera (Elvino) en Marko Mimica (Rodolfo)

Ticketprijzen

€ 85 (categorie 1, inclusief busrit) - geen kortingen
18.30 uur (vertrek parking Bodart)

Op operatrip

Tickets

Così fan tutte (operatrip)

Opera Vlaanderen Antwerpen
14/05/2020 - 18:00