La Notte di Natale - geannuleerd

Händel, Bach & Corelli

Anne Cambier, Werner Van Mechelen en I Justiniani
zo 19/12/2021 - 15:00
Geannuleerd
Muziek, Klassiek
Overdag, Jongeren (12+)
80'

Ticketprijzen

€ 16 - check onze kortingen

Vanaf maandag 6 december is er een tijdelijk verbod op indooractiviteiten met meer dan 200 personen.
Daarom wordt deze voorstelling helaas geannuleerd.
Tickethouders ontvangen een persoonlijk bericht.
-----

Tradities zijn er om in ere te houden. Het kerstconcert in abdij Vlierbeek wordt dit jaar verzorgd door twee iconen uit de klassieke muziekwereld: sopraan Anne Cambier en bariton Werner Van Mechelen. Samen met hun orkest I Justiniani brengen zij de mooiste parels uit een barok kerstprogramma en – hoe kan het ook anders – een stemmige kerstmedley om vredevol de nacht in te gaan.

Cambier en Van Mechelen nemen je mee doorheen de mooiste aria’s uit Messiah, het Weihnachtsoratorium en enkele stemmige cantates van Johann Sebastian Bach en Georg Friedrich Händel. Daarnaast verwent ensemble I Justiniani je met het virtuoze hoboconcerto van Tomaso Albinoni. Solisten en ensemble sluiten dit feestelijk kerstconcert af met een medley van de mooiste kerstliederen, in speciaal voor dit concert gemaakte arrangementen van Jelle Tasseyns.

Met muziek van Händel, Corelli, Bach en kerstmedley

Credits

met Anne Cambier (sopraan), Werner Van Mechelen (bas-bariton) en Luk Callens (hobo) orkest Ensemble I Justiniani dirigent Frank Agsteribbe in samenwerking met Trefpunt Vlierbeek vzw foto Layla Aerts