Koper & Vel

Zonzo Compagnie
vr 04/01/2019 - 15:00
Theater, Muziek, Familie
Eerste Keer
50'
van 6 tot 12 jaar

Ticketprijzen

€ 12

check onze kortingen

'Koper & Vel' is een ode aan de kracht en de troost van de fanfaremuziek die ons draagt door elk ritueel in het leven. De ene keer is dat een feestelijke uitnodiging om te dansen, dan weer een statig eerbetoon of een troostende klank in de rouwstoet.

Op het podium staan twee percussionisten en zeven blazers: negen muzikale klasbakken en  karakterkoppen die samen het concept ‘fanfare’ oprekken in allerlei richtingen. Een beeldend muzikale voorstelling die een universeel verhaal brengt voor een heel breed publiek over overmoed, wreedheid, zachtheid, kwetsbaarheid, veerkracht en levenslust.

  • We vragen je met aandrang om te letten op de vermelde minimumleeftijd. Daarmee willen we de kinderen, de ouders en de spelers een aangename voorstelling bezorgen. Jongere kinderen dienen dus nog even geduld te oefenen.


In de pers

  • Festival van Zonzo Compagnie verovert de wereld. - De Standaard

Credits

scenografie Randi De Vlieghe composities Bert Bernaerts en Koen Bollen kostuum Isa Janssens muzikale uitvoering Hop Frog Fanfare basdrum, gitaar Tim Coenen snaredrum, compositie Tijl Piryns souzafoon Glen De Jonghe trombone Loes Minnebo trompet, compositie Bert Bernaerts altsax Peppi Pepermans baritonsax, compositie Hanne De Backer sopraansax, compositie Koen Bollen trompet Mario Conjaerts  productie Zonzo Compagnie in coproductie met HOP FROG Fanfare

www.zonzocompagnie.be

Ticketprijzen

€ 12

check onze kortingen