KLAUW!

Lekker griezelen voor iedereen vanaf 8 jaar

Hanneke Paauwe & De Studio
zo 06/02/2022 - 15:00
Theater, Familie
8-12 jaar

Ticketprijzen

€ 10 - check onze kortingen

Lekker griezelen voor iedereen vanaf 8 jaar

Wauw, wauw, wauw. Wij zijn KLAUW!!
De geweldige club van geweldige én moedige kinderen.
We willen niet bang zijn dat we nooit de eerste,
de beste, de slimste, de mooiste, de succesvolste zullen zijn.
Ben jij het ook beu om bang gemaakt te worden?
Om altijd te moeten concurreren?
Kom bij KLAUW! Extra leden zijn welkom.

Ben jij de baas over je angsten of zijn je angsten de baas over jou?
Is angst een aangename raadgever?
Heb jij dezelfde angsten als mama en papa?
Kan je angst zaaien?
Is angst besmettelijk?
Is bang zijn gezond?
Wat is erger: bang zijn, of bang maken?

‘KLAUW!’ onderzoekt de vele gezichten, tactieken en gevolgen van angst. Het wordt een vurig pleidooi om te mogen genieten van griezelen en gevaar. Voor het recht van kinderen om bang te mogen zijn.

Een spannende tocht door de donkere krochten van oeroude angsten en moderne manipulatietechnieken. Een hilarische horrorvoorstelling over angst en moed. Over kracht en hoop.

  • Hanneke Paauwe schreef en regisseerde reeds vele succesvolle jeugdtheatervoorstellingen in België, Nederland en Duitsland. Wouter Hillaert omschreef haar in De Standaard als ‘de laatste ruwe diamant van het jeugdtheater’.
  • Bert Dobbelaere speelde o.a. bij Kopergietery, 4Hoog, hetpaleis, Theater FroeFroe en Het Gevolg. Op tv was hij te zien in ‘Het Goddelijke Monster’, ‘Rang 1’ en ‘Voor wat hoort wat’. Hij speelde eerder in een voorstelling van Hanneke Paauwe met als titel ‘En braaf zijn!’.
  • Anna Vercammen speelde bij Kopergietery, BRONKS, compagnie barbarie, KVS, Het Arsenaal, Het Toneelhuis en Inne Goris. Op tv speelde ze in de reeks ‘Vriendinnen’, ‘Smos’ en in ‘Het Geslacht De Pauw’. Ze werkte eerder samen met Hanneke Paauwe voor de producties ‘Verboden Toegang’ en ‘En braaf zijn!’.
    Eva Schram speelde bij het Toneelhuis, hetpaleis, Malpertuis, Abattoir Fermé, KVS, Theater Zuidpool, Compagnie Marius, Tristero en Barre Weldaad. Op tv was ze te zien in ‘Code 37’. Ze werkte eerder samen met Hanneke Paauwe voor de producties ‘Het Laatste Kind’ en ‘En braaf zijn!’.

In de pers

  • 'Een voorstelling van Hanneke Paauwe is een totaalervaring waarin je als toeschouwer op al je zintuigen wordt aangesproken.' - De Standaard
  • Het theater van Hanneke Paauwe is altijd weer op een prettige manier storend. - De Standaard

Credits

www.destudio.com
www.hannekepaauwe.be

tekst en regie Hanneke Paauwe spel Eva Schram, Anna Vercammen en Bert Dobbelaere kostuum Sara Dykmans soundscape Gerrit Valckenaers decor Stef Stessel choreografie Karolien Verlinden productie De Studio en Cinderella coproductie Perpodium foto Crowned Sifaka Tim Flach met de steun van de Vlaamse Overheid en Taxshelter van de Belgische Federale Overheid met dank aan GC De Kroon