Kapottepoppenkoppen

dOFt
vr 04/10/2019 - 19:00
Theater, Dans, Familie
50'
van 8 tot 108 jaar

Ticketprijzen

€ 10 - check onze kortingen

‘Kapottepoppenkoppen’ gaat over grote mensen met grote wensen. Mama, Papa en Nonkel zijn trots op hun kleine Meid. Tot ze ontdekken dat Meid geen enkel probleem heeft. En geen probleem hebben, dat is een probleem! Ze beslissen op zoek te gaan naar het idyllische Ergens, een plaats waar problemen niet bestaan. Maar hoe bereik je Ergens? Hoe ziet Ergens eruit? En is Ergens wel zo mooi als het lijkt? 

In hun absurde pogingen Ergens te bereiken, worstelen de leden van het gezin met zichzelf, elkaar en hun onrealistische verwachtingen. En alles loopt verkeerd. Maar dan zijn de volwassenen uitgeput, uitgeblust, uitgedraaid en worden ze plots in zichzelf gekeerd. Ze stoppen met roepen en worden weer stil. Meid vindt haar roeping en ontdekt wat ze wil ... 

De eerste familievoorstelling van danstheatercollectief dOFt (spreek uit ‘d’ of ‘t’) is alvast een schot in de roos. Na hun succesvolle doortocht op het Rode Hond festival vorig jaar, krijg je een tweede kans om deze parel te bekijken.

Breng je droomfamilies tot leven, maak reclame voor een ideale wereld en speel met de typische rolverdeling binnen een familie. 

17.00 - 18.30 uur | VIPfoyer | € 8 

Credits

met Jonas Vermeulen, Nele Vermeulen, Piet Van Dycke en Kaat Van Eyken tekst Jasper Dreesen muziekcompositie Jonas Vermeulen dramaturgie Marie Peeters lichtontwerp en techniek Daan Tytgat met steun van Artforum, 30CC en stad Leuven foto dOFt

www.doft.be


Bekijk en luister online