Kadrage

Tuning People
za 10/10/2020 - 20:00
Theater
75'

Ticketprijzen

€ 16 - check onze kortingen

of bestel via de 30CC ticketlijn

In Kadrage staat een indrukwekkende constructie centraal.
Dertig houten kaders staan symbool voor een leeg canvas, een nieuwe pagina, een nieuwe uitdaging.

Binnen de begrenzing van die kaders schetsen de spelers alle rollen die een heel leven zouden kunnen bevatten: het kind, de verzorger, de vriend, de geliefde, de onnozelaar, de gevangene, de bevrijde, de performer.

Elk kader krijgt zijn eigen karakter door afwisselend te spelen met de banale realiteit, met droombeelden en met magisch realisme. Zo wordt elk kader een individueel kunstwerk.

Kadrage is een woordeloze voorstelling die het midden houdt tussen beeldende kunst, performance en fysiek theater.

> programmablad

In de pers

  • “Dit is gedurfd en inventief visueel theater. Waarbij de makers échte risico’s durfden te nemen. En dat levert hier grillige en spannende kunst op, met alle remmen los en alle sluizen van de verbeelding open.” (**** De Standaard)
  • “De homo ludens in volle glorie!” (Theaterkrant.nl)

Credits

concept en spel Peter Vandemeulebroecke en Jef Van gestel eindregie Harm van Geel spelcoaching: Lars Brinkman geluidsontwerp Ruben Nachtergaele lichtontwerp Britt De Jonghe techniek Jo Tielemans, Inge Kerfs en Tom Reynaerts decoruitvoering Sven Roofthooft en Tomislav Ruzic (Timecircus) kostuumadvies Wim Muyllaert productieleiding Ken Van Demierop productie Tuning People in samenwerking met Cultuurcentrum Berchem met de steun van de Vlaamse Overheid foto Clara HermansBekijk en luister online