Jazz ‘N’ Words

wo 12/12/2018 - 20:00
Muziek, Jazz, Literatuur

Ticketprijzen

€ 6 - studenten € 4 

Jazz ‘N’ Words is een live jam waarin podiumwoordkunsten versmelten met jazzmuziek. De avond start met een aantrekkelijke affiche en eindigt met een open mic.

woordenaars

  • Soukaïna Bennani

Soms maatschappelijk bezeten en soms een sukkel voor de liefde, maar vooral een poëet met haar hart op de tong en een zwak voor woord en het podium.

Mijn woorden zijn simpel en makkelijk. Het ding is, ik gebruik geen moeilijke woorden. Ik schrijf in mensen taal, Ik schrijf poëzie voor dummies. Ik hou ervan om te ontroeren en mijn gal uit te kotsen voor een publiek die mij hoort. Van een Facebook pagina met ocharme nog geen 150 likes waar ik af en toe een gedichtje zet tot theater, I write, speak and love it all!"
 

  • Manu Moreau

Door zijn vrienden wordt hij omschreven als 'sociaal, behulpzaam, een tikkeltje getikt'. Door de lokale ordediensten dan eerder als 'jongeman van het zuiderse type, met tengere lichaamsbouw, mogelijk gewapend'. Gevaarlijk is hij echter alleen voor de lachspieren, want hij is gewapend met een scherpe tong en zin voor woordspelingen. Zet voor de zekerheid toch je mobieltje maar op trillen.

  •   Hind Eljadid

Hind Eljadid is een Antwerpse woordkunstenares en schrijfster. Met haar maatschappijkritische teksten verovert ze het podiumlandschap in België en daarbuiten. Ze wil haar toehoorders aan het denken zetten, door al spottend ons systeem aan te klagen. Ze won in 2017 als enige vrouw en Belg De Van Dale SPOKEN Awards in de categorie Poetry, ze stond in de finale van U-slam 2018 en wist zo een plek in de halve finale NK Slam Poetry 2019 te bemachtigen en reist deze zomer mee met de Poëziebus doorheen Vlaanderen en Nederland. Als ze zelf niet op het podium staat, dan is ze wel bezig met haar eigen podium Zonderwolk verder uit te bouwen.

Credits

www.urbanwoorden.be

Bekijk en luister online

Ticketprijzen

€ 6 - studenten € 4