Isolde & Friends

She’s On The Jazz / Exclusief!

wo 21/10/2020 - 20:00
Ticketverkoop gepauzeerd
Jazz, Festival
Ticketverkoop gepauzeerd

Ticketprijzen

€ 25 (rang 1) - € 22 (rang 2) / check onze kortingen

WACHTLIJST

Dit concert stond oorspronkelijk gepland op 24 maart 2020, maar werd verplaatst omwille van de coronamaatregelen. Tickethouders ontvingen hierover een persoonlijk bericht.

De nieuwe datum blijft onder voorbehoud van eventuele verdere veiligheidsmaatregelen. We verkopen daarom
geen bijkomende tickets. Zodra er meer zekerheid is over de organisatie van de nieuwe datum, beslissen we of er een extra verkoop wordt gestart.

ISOLDE & FRIENDS

30CC geeft Isolde Lasoen (Daan, Isolde & Les Bens, ...) carte blanche voor een nieuwe creatie.

Isolde heeft als jazzdrummer een grote voorliefde voor de aanstekelijke swing uit de hardbop en houdt van catchy melodieën en funky horns, maar ook van melancholie en minimalisme in jazz. Ze grasduint door het rijke jazzrepertoire en brengt bewerkingen van nummers van o.a. Buddy Rich big band, Brad Mehldau, Lee Morgan en Nina Simone.

Van cool jazz tot bossa nova, van hardbop tot rhythm-and-blues, van Blue Note klassiekers tot groovy instrumentals, van kleine bezetting tot full band met strakke blazerssectie … Isolde & Friends brengen een gevarieerde selectie fijne jazz met veel liefde voor het genre, ver weg van de canon.

Ze stelde een all-star-band samen, en nodigt op deze bijzondere avond ook enkele gastmuzikanten uit:

Van Gregory Frateur (Dez Mona) is zijn voorliefde voor Nina Simone gekend.

Bert Ostyn (Absynthe Minded) en Naomi Sijmoens (Reena Riot) zijn bekend uit het pop-rockcircuit, maar zullen je verrassen met hun jazz voices.

Daarnaast treden ook twee jonge vrouwelijke artiesten op voorgrond: de Brusselse kora-speelster Lubiana en de beloftevolle vocaliste Elizabeth Atieno.

Credits

met Isolde Lasoen (drums en vocals), Trui Amerlinck (bas), Toon Vlerick (gitaar), Laurens Dierickx (piano/keys), Jo Hermans (trompet), Wietse Meys (sax) en Peter Delannoye (trombone)

gastmuzikanten Gregory Frateur, Naomi Sijmons, BertOstyn, Lubiana en Elizabeth Atieno