IN ABSENTIA

HelKa/Helder Seabra
ma 22/05/2017 - 20:30
di 23/05/2017 - 20:30
Laatste tickets
wo 24/05/2017 - 20:30
Laatste tickets

Ticketprijzen

€ 14/10
€ 10 voor een Dubbeldansticket in combinatie met Babel(words) op 18 jan 2017

Vijf mannen onderzoeken en ervaren de emotionele, mentale en fysieke impact van verlies. Het verlies van een dierbaar iemand, het verlies van de spraak, het verlies van een fantastisch boek, het verlies van een vriendschap, een liefde, het verlies van een project dat niet gecreëerd kan worden.

Mannen reageren anders dan vrouwen. Zoeken mannen daarom een meer fysieke manier om zich uit te drukken?

In Absentia is een energieke, viriele en gevoelige voorstelling met schitterende livemuziek, speciaal gecreëerd voor de voorstelling. Er mag gehuild, gelachen en ervaren worden. Ook als man.

De Portugese danser Helder Seabra was een sleutelfiguur in de recente creaties van Wim Vandekeybus en Sidi Larbi Cherkaoui. Vorig seizoen werd zijn werk When The Birds Fly Low The Wind Will Blow al op een staande ovatie onthaald.


Credits

concept en choreografie Helder Seabra met Ricardo Ambrózio, Joris Baltz en Helder Seabra livemuziek Elias Devoldere en Stijn Vanmarsenille scenografie Kim Rens en Helder Seabra productie HelKa coproductie de Warande en BeMove met dank aan CC De Spil, ccBe en CC Gasthuis met steun van Janine Benoit, Welkyn Trade en alle kisskissbankbankers

Ticketprijzen

€ 14/10
€ 10 voor een Dubbeldansticket in combinatie met Babel(words) op 18 jan 2017