III-ième - NIEUWE DATUM

Jan Jaap Van der Wal
di 14/06/2022 - 20:00
zo 13/02/2022 - 20:00
Geannuleerd
Humor & Cabaret

Ticketprijzen

  • € 22 (rang 1) - € 20 (rang 2) - € 15 (rang 3) - € 11 (rang 4)
  • check onze kortingen

NIEUWE DATUM

Door de huidige coronamaatregelen kan de voorstelling op 13 februari in 30CC/minnepoort helaas niet doorgaan. De voorstelling wordt verplaatst naar dinsdag 14 juni 2022 in 30CC/Schouwburg.

Tickethouders worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

-----

Jan Jaap Van der Wal staat opnieuw in de theaters. Geen lange toer deze keer, maar kort en krachtig. Na twee seizoenen de gebeurtenissen in Vlaanderen te hebben gefileerd in De Ideale Wereld trakteert hij ons op zijn visie en zijn bedenkingen. Maar dan Iive, op een podium. Na De Nieuwe Belg en Schoon is het tijd voor zijn derde: III-ième

Jan Jaap van der Wal ontdekte een tijdje geleden Vlaanderen en werd stapelverliefd. In zijn voorstelling De Nieuwe Belg vertelde hij in geuren en kleuren over zijn crush op Vlaanderen. Hij leerde onze streekgerechten, gevarieerd landschap en al onze typische Vlaamse gewoontes kennen. Hij bekeek alles met een roze bril en kon er maar niet genoeg van krijgen.

In Schoon transformeerde de initiële verliefdheid naar echte liefde. Hij hield zoveel van Vlaanderen dat hij besloot om naar Antwerpen te verhuizen. Hier ging hij zijn kind opvoeden, als een echte Vlaming.

In III-ième ontdekken we de eerste barsten in zijn relatie met Vlaanderen. De relatie is nog steeds vurig, maar nu en dan duiken er kleine irritaties op. Hij aanvaardt ze wel, maar het is tijd om er eens over te praten.

Dit is het laatste luik in zijn trilogie. We waren getuige van zijn ontdekkingstocht doorheen Vlaanderen. Prille verliefdheid evolueerde naar intense liefde tot een zoektocht naar een passend evenwicht. Na een grondig gesprek in III-ième  komt alles terug in orde.

Credits

foto Janita Sassen