III - ième

Jan Jaap van der Wal
za 29/10/2022 - 20:00 Tickets
Humor & Cabaret
Gastvoorstelling

Ticketprijzen

€ 24 

Jan Jaap van der Wal ontdekte een tijdje geleden Vlaanderen en werd stapelverliefd. In zijnvoorstelling ‘De Nieuwe Belg’ vertelde hij in geuren en kleuren over zijncrushopVlaanderen. Hij leerde onze streekgerechten, gevarieerd landschap en al onze typischeVlaamse gewoontes kennen. Hij bekeek alles met een roze bril en kon er maar niet genoegvan krijgen.

In ‘Schoon’ transformeerde de initiële verliefdheid naar echteliefde. Hij hield zoveel vanVlaanderen dat hij besloot om naar Antwerpen te verhuizen. Hier ging hij zijn kindopvoeden, als een echte Vlaming.

In ‘III-ième’ ontdekken we de eerste barsten in zijn relatie met Vlaanderen. De relatie is nogsteeds vurig,maar nu en dan duiken er kleine irritaties op. Hij aanvaardt ze wel, maar het istijd om er eens over te praten.

Dit is het laatste luik in zijn trilogie. We waren getuige van zijn ontdekkingstocht doorheenVlaanderen. Prille verliefdheid evolueerde naarintense liefde tot een zoektocht naar eenpassend evenwicht. Na een grondig gesprek in ‘III-ième’ komt alles terug in orde