Iedereen Beroemd

Judas Theaterproducties
di 23/04/2019 - 20:00
Geannuleerd
wo 24/04/2019 - 20:00
Geannuleerd
Show & Musical
Geannuleerd - tickethouders worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

Ticketprijzen

€ 23 (rang 1) - € 21 (rang 2) - € 16 (rang 3)

check onze kortingen

Judas Theaterproducties heeft zopas de tournee van ‘Iedereen Beroemd’ volledig geannuleerd. De oorzaak blijkt een foute inschatting en uitvoering van het decor waardoor het ongeschikt is om te reizen. Ook de onderzochte alternatieven bleken (artistiek) niet geschikt.
Wij kunnen ons enkel neerleggen bij deze beslissing en ons excuseren voor het ongemak. 
Tickethouders worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

Een nieuwe Vlaamse musical, gebaseerd op de gelauwerde film van Dominique Deruddere. Iedereen Beroemd is – zoals de Fransen zo mooi zeggen – une comedie humaine over de lotgevallen van een vader die van zijn dochter per se een ster wil maken. Wanneer hij plots ontslagen wordt, geraakt hij geobsedeerd door het idee om manager van zijn dochter te worden om zo zijn dromen te realiseren.

Regisseur Frank Van Laecke fileert het oppervlakkige en misleidende wereldje van de derderangszangwedstrijden tot op het bot. Een schrijnende ontmaskering, maar bovenal ook een ode aan de Liefde.

Credits

script en regie Frank Van Laecke muziek en liedteksten Jelle Cleymans met Sven De Ridder, Nele Goosens, Joke Emmers, Peter Thyssen, Bert Verbeke, Ianthe Tavernier, Steven Colombeen en anderen begeleiding live-orkest

www.judastheaterproducties.be

Bekijk en luister online

Geannuleerd - tickethouders worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

Ticketprijzen

€ 23 (rang 1) - € 21 (rang 2) - € 16 (rang 3)

check onze kortingen