Hydrogen Sea - Geannuleerd

vr 26/11/2021 - 20:30
Geannuleerd
vr 26/11/2021 - 22:00
Geannuleerd
Muziek, Pop & Rock
60'
GEANNULEERD

Ticketprijzen

€ 18 - € 14 STUKkaart of Cultuurkaart KU Leuven - geen andere kortingen

Concert geannuleerd

Het concert Hydrogen Sea wordt helaas geannuleerd.
Hydrogen Sea-frontvrouw Birsen testte positief op COVID en moet in quarantaine, en kan dus niet optreden vrijdag. Tickethouders werden persoonlijk op de hoogte gebracht.

Ter vervanging van Hydrogen Sea komen er op 26 november twee extra screenings van Ekki Hugsa 360, de 360°-video van Ólafur Arnalds & Torsten Posselt. 

-----

Waar komen we vandaan en waar gaan we naartoe? Deze vragen stellen Birsen Uçar en Pj Seaux van Hydrogen Sea zichzelf graag, gefascineerd als ze zijn door alles wat het universum omvat: van sterrenhopen tot subatomaire deeltjes, en al het leven erin, errond en ertussen.

Hydrogen Sea brengt oude en nieuwe nummers, geïnspireerd door de kosmische achtergrondstraling-restanten van de oerknal, integreren ruimte-geluiden in atmosferische soundscapes en nemen je mee op een interstellaire reis doorheen het weefsel van de ruimtetijd. Dit alles onder een duizelingwekkende sterrenhemel gemaakt door animatievirtuoos Jaak De Digitale.

Liveconcert + 360°-video.
Zittend concert achter gesloten deuren. Kom zeker op tijd, want laatkomers worden niet meer binnengelaten.

KNAL! Planetarium Music Festival

Wat heeft het universum voor ons in petto? En hoe kijken kunstenaars naar deze oneindige leegte, haar mysteries en gevaren?

KNAL! Planetarium Music Festival presenteert een reeks audiovisuele reizen door de kosmos op zoek naar antwoorden. In een gigantische ‘dome’ zal je ondergedompeld worden in immersieve concerten, video's en performances met het universum als inspiratiebron. Dankzij zijn 360°-projectie en surround-geluid beleef je een onvergetelijke kosmische ervaring. Het programma wordt gecureerd door diverse Leuvense muziekpartners en gaat van elektronisch experiment over klassiek tot popmuziek.

van 25 november tot en met 5 december 2021 > www.knalfestival.be

KNAL! Stadsfestival van de Big Bang. Alles draait om verwondering.