Het puin van Eden

Het Kwartier & fABULEUS
za 09/03/2019 - 20:00
wo 13/03/2019 - 20:00
Theater, Familie
Eerste Keer
van 10 tot 99 jaar

Ticketprijzen

€ 12

check onze kortingen

Martha en Lukas komen dagelijks samen op ‘hun’ heuvel om hun verbeelding de vrije loop te laten. Aan hun vriendschap komt een einde wanneer Lukas naar het middelbaar gaat en nieuwe vrienden krijgt. Achttien jaar later kijken ze elkaar ongewild weer in de ogen. 'Het puin van Eden' is een herkenbare theaterproductie voor jonge tieners over opgroeien. Over hoe anderen je veranderen. Over de grenzen van fantasie. En de vervaldatum van vriendschap.

  • We vragen je met aandrang om te letten op de vermelde minimumleeftijd. Daarmee willen we de kinderen, de ouders en de spelers een aangename voorstelling bezorgen. Jongere kinderen dienen dus nog even geduld te oefenen.


 

In de pers

“L’enfer, c’est les autres, maar dan op pubermaat.” (De Standaard)

“Het puin van Eden licht op een subtiele manier uit wat ons allemaal overkomt en ieders opgroeien tekent: het verlies van spel, van fantasie.” (De Morgen)

Credits

tekst en regie Freek Mariën en Carl von Winckelmann met Arend Pinoy en Wanda Eyckerman decor en licht Timme Afschrift muziek Ruben Nachtergaele kostuums Nikè Moens dramaturgie Peter Anthonissen en Ruth Mariën  

www.fabuleus.be
www.hetkwartier.be


Ticketprijzen

€ 12

check onze kortingen