Hangar

Live FM Stream

Lucas Derycke en Het nieuwstedelijk
wo 19/05/2021 - 20:00
Theater
Stadsgezelschap
OPEK
1 km rond OPEK

Ticketprijzen

€ 10 - € 2 voor UiTPAS met kansentarief


of bestel via de 30CC ticketlijn

Meertalige theatervoorstelling over drie mensen die vast komen te zitten in een ondergesneeuwde loods. Communicatie is moeilijk: ze hebben geen gemeenschappelijke taal. Hulp laat op zich wachten en de gestuntelde dialogen maken plaats voor monologen. De reizigers keren zich naar binnen en proberen elk op hun manier om te gaan met de stilte die tussen hen in hangt.

Samen met muzikant Gerrit Valckenaers presenteert Lucas een wereld zonder prikkels, keuzes of verantwoordelijkheden en laat hiervan de schoonheid en de waanzin zien.

Op 19 mei is er een bijzondere versie van Hangar. De voorstelling zal live in de ether gaan via een kleine radiozender, op het dak van OPEK in Leuven, van waaruit Gerrit Valckenaers live de muziek van de voorstelling zal spelen.

In een omtrek van één kilometer is de klank te ontvangen via 90.1 FM. Haal dus die transistorradio van de schouw, snor die oude walkman op of stem af met je autoradio voor een bijzondere, gedeelde theaterervaring. Bij aankoop van je ticket krijg je een mooi uitgegeven tekstboek met de vertaling van de dialogen. Dat is bijzonder nuttig, want in Hangar hoor je naast Nederlands ook Italiaans en Farsi.

Met je ticket kan je op 19 mei tussen 16u en 20u het mooi uitgegeven tekstboek (met Nederlandstalige vertaling) komen afhalen aan OPEK.

Credits

tekst, montage en regie Lucas Derycke muziek Gerrit Valckenaers met Ellis Meeusen, Roberta Santucci en Omid Dashti dramaturgie Els Theunis coproductie B-Classic foto Katrijn Van Giel