Godverdomse Dagen op een Godverdomse Bol

Dimitri Verhulst, Corrie van Binsbergen en band
do 09/11/2017 - 20:00 Tickets
Muziek, Literatuur

Ticketprijzen

€ 20 (rang 1) - € 17 (rang 2)
wijnproeverij GEANNULEERD

Godverdomse Dagen op een Godverdomse Bol is een literair concert met schrijver Dimitri Verhulst en de band van Corrie van Binsbergen. Speciaal voor dit ‘curriculum van smeerlapperij’ componeerde gitaristcomponist van Binsbergen een muzikale literaire trip.

Verhulst haalt met zijn bizarre verhaal over de evolutie van de mensheid alle muzikale registers bij haar naar boven. Met haar hybride negenkoppige ensemble, waar jazz, pop, klassiek en moderne muziek hand in hand gaan, scheert ze langs literaire ravijnen en ongekende muzikale hoogten. Voor deze gelegenheid wordt de band uitgebreid met de strijkers van het Vlaamse Sun*Sun*Sun String Orkestra.

(met wijnproeverij vanaf 18.30 uur - geannuleerd)


In de pers

Credits

met Dimitri Verhulst (stem), Corrie van Binsbergen (gitaar), Albert van Veenendaal (piano), Hein Offermans (bas), Jasper Blom (klarinet en sax), Alan Purves (drums en percussie), Jan Willem van der Ham (fagot en sax) en Bas Haring (inleiding) Sun*Sun*Sun String Orkestra: Jeroen Baert (viool), Yumika Lecluyze (altviool) en Seraphine Stragier (cello)


met wijnproeverij Belgische en Nederlandse wijnen in samenwerking met