GingerBlackGinger - GEANNULEERD

do 07/05/2020 - 20:00
Geannuleerd
Muziek, Jazz
voorstelling geannuleerd omwille van de coronamaatregelen.

Ticketprijzen

€ 16 - check onze  kortingen

Bassiste Yannick Peeters mocht als laureate van Jazzlab Impuls een heus dreamteam rond zich verzamelen, waarmee ze op zoek kan gaan naar muziek die overbodige ballast overboord gooit en maximaal inzet op een even gedurfd als authentiek geluid.

De muzikanten die ze voor dit project uitgenodigd heeft, zijn stuk voor stuk persoonlijkheden met een visie, creatieve koppigaards die geen genoegen nemen met de middelmaat. Sopraan Claron McFadden maakte furore in talloze klassieke producties en liet steeds vaker van zich horen in een jazzcontext. Met haar expressiviteit drukt ze haar stempel op elk project waar ze aan meewerkt. Jim Black is een van de invloedrijkste drummers van zijn generatie, staat aan het roer van AlasNoAxis en Human Feel en speelde onder meer met Tim Berne en Dave Douglas. Daarnaast doet Peeters ook beroep op altsaxofonist Frans Van Isacker en gitarist Frederik Leroux, die gerust tot de meest eigenzinnige vertegenwoordigers van de Belgische jazz en improvisatie gerekend mogen worden.

Credits

met Yannick Peeters (contrabas) , Claron McFadden (zang), Frederik Leroux (gitaar), Frans Van Isacker (saxofoon, klarinet) en Jim Black (drums) productie JazzLab coproductie Handelsbeurs, Flagey, De Casino, CC Muze, NONA, 30CC, Rataplan en KAAP

voorstelling geannuleerd omwille van de coronamaatregelen.

Ticketprijzen

€ 16 - check onze  kortingen