Geen Kersentuin

Peter De Graef en Compagnie Cecilia

Ticketprijzen

€ 16 - check onze kortingen

Een man wordt brutaal geconfronteerd met zijn eigen sterfelijkheid. In de laatste uren van zijn leven vallen de kleppen van zijn ogen en doorloopt hij de verschillende stadia van een dol verwerkingsproces. Er rest hem uiteindelijk nog één principe in het aanschijn van de dood: radicale eerlijkheid, ten opzichte van zichzelf en de geliefden die hem omringen.

Geen Kersentuin is een tragikomische vertelling over liefde en dood, en hoe we altijd schipperen tussen slaan en zalven, leed en troost.

Peter De Graef en Compagnie Cecilia slaan voor het eerst de handen in elkaar met een originele tekst voor drie spelers. Zoals de titel doet vermoeden met een vette knipoog naar één van de beroemdste stukken van Anton Tsjechov.

Credits

tekst en regie Peter De Graef spel Elise Bundervoet, Peter De Graef, Lien De Graeve dramaturgie Daan Borloo techniek Tom Declercq fotografie Kurt Van der Elst productiecoördinatie Vicky Terryn productie Compagnie Cecilia coproductie Perpodium met de steun van Vlaamse Gemeenschap, Stad Gent, taxshelter van de Belgische Federale overheid foto Kurt Van der Elst

Kijk ook eens bij:

Vechtstuk

DE HOE (voorheen Hof van Eede & de KOE)
di 21/03/2023 - 20:00

Een of andere Rus

ARSENAAL & Het Kwartier/Freek Mariën
wo 29/03/2023 - 20:00

About Elly

tg STAN
zo 16/04/2023 - 20:00

WOODY

Woodman
di 23/05/2023 - 20:00