Geen Kersentuin

Peter De Graef en Cie Cecilia
wo 15/12/2021 - 20:00
Theater
1 uur 40'

Ticketprijzen

€ 16 (rang 1) - € 14 (rang 2)

check onze kortingen

Een man wordt brutaal geconfronteerd met zijn eigen sterfelijkheid. In de laatste uren van zijn leven vallen de kleppen van zijn ogen en doorloopt hij de verschillende stadia van een dol verwerkingsproces. Er rest hem uiteindelijk nog één principe in het aanschijn van de dood: radicale eerlijkheid, ten opzichte van zichzelf en de geliefden die hem omringen.

Geen Kersentuin is een tragikomische vertelling over liefde en dood, en hoe we altijd schipperen tussen slaan en zalven, leed en troost.

Peter De Graef en Compagnie Cecilia slaan voor het eerst de handen in elkaar met een originele tekst voor drie spelers. Zoals de titel doet vermoeden met een vette knipoog naar één van de beroemdste stukken van Anton Tsjechov.

Credits

tekst & regie Peter De Graef spel Peter De Graef, Elise Bundervoet, Loes Swaenepoel kostuums Huguette Deloddere scenografie Sam Declercq dramaturgie Daan Borloo coördinatie techniek, productie en planning Tom Declercq techniek Iben Stalpaert een productie van Compagnie Cecilia met de steun van Vlaamse Gemeenschap, Stad Gent, Taxshelter-maatregel van de Belgische Federale Overheid via Cronos Invest foto Kurt Van der Elst

Kijk ook eens bij: