FOCUS OP BENJAMIN VERDONCK: NOTALLWHOWANDERARELOST

Benjamin Verdonck en KVS & Toneelhuis
di 18/10/2016 - 20:00 Tickets
wo 19/10/2016 - 20:00 Tickets
Theater
45'

Ticketprijzen

€ 15

Een geestdriftige voorstelling met weinig woorden maar veel touwtjes, kleuren, geometrische figuren, deuren die openen en gordijnen die sluiten. Theater in zijn meest essentiële vorm, dichtbij en op mensenmaat.

Focus op Benjamin Verdonck:
Benjamin Verdonck behoort tot Vlaanderens meest geëngageerde en veelzijdige artiesten. Hij is acteur van opleiding, maar in zijn werk beweegt hij zich vrij doorheen de podiumkunsten, performance in de publieke ruimte, objectentheater en plastische installatie. Als kunstenaar zoekt Verdonck letterlijk de wereld op. Dit seizoen is Benjamin Verdonck met drie producties en één lezing te gast in 30CC.

www.benjamin-verdonck.be

In de pers

“Notallwhowanderarelost is exact wat de titel belooft: een geruststelling, een belofte dat het mag: zich de tijd opnieuw toe-eigenen.”(***1/2 De Morgen)
“Met een minimum aan middelen ontketent Verdonck een maximum aan theatergenot.” (**** Focus Knack)
"Wat niet kan, kan toch. De kortste definitie van kunst." (De Standaard)
"En als publiek zit je op de rand van je stoel, vol spanning en vol geduld, de traagheid heeft bezit van je genomen." ( Theaterkrant)Credits

van en met Benjamin Verdonck, Iwan Van Vlierberghe, Sven Roofthooft, Sébastien Hendrickx, Han Stubbe, Louisa Vanderhaegen en Griet Stellamans coproductie Kunstenfestivaldesarts, Steirischer Herbst en NXTSTP met steun van de Europese Unie