EX

Alice Reijs, Marthe-Geke Bracht, Lucas Van den Eynde en Tom Van Dyck
di 15/11/2022 - 20:00
Theater
80'

Ticketprijzen

€ 18 (rang 1) - € 16 (rang 2) - € 13 (rang 3)

check onze kortingen

Bob en Sonja gaan op bezoek bij Ted en Vera. Bob is de beste vriend van Ted en Sonja is zijn nieuwe vriendin. Een groot probleem is dat Bobs vorige vrouw de beste vriendin van Vera was.

Wat een gezellige avond zou moeten worden rond de nieuwe barbecue, draait uit op een nachtmerrie. De afwezige ex is de aanleiding.

Vier topacteurs gaan aan de slag met deze tragikomische tekst van Theatergroep Carver en brengen dit stuk naar de Vlaamse theaters.

EX is een tragikomische voorstelling over de menselijke onvolmaaktheid, egoïsme en het onvermogen tot communiceren. Verwacht je aan pijnlijk herkenbare momenten uit de levens van gewone mensen. Gelukkig zal de lach nooit veraf zijn.

OVER THEATERGROEP CARVER

Theatergroep Carver heeft sinds haar oprichting in 1989 een geheel eigen, unieke stijl van theatermaken ontwikkeld, die zich vooral kenmerkt door een uiterst persoonlijke betrokkenheid van de spelers zelf. Carver zoekt naar situaties, plekken, omstandigheden die op schrijnende en vaak hilarische wijze het droevige geploeter van gewone mensen toont.

Door in te zoomen op de allerkleinste details leggen zij een tragikomische werkelijkheid bloot die vaak pijnlijk herkenbaar is. Carver is een stijl, een vorm, een manier van werken, een manier van naar de wereld kijken. Carver maakt absurde komedies die balanceren op de rand van hoop en treurnis, van pessimisme en de bevrijdende lach

Credits

www.dekempvader.be

tekst Theatergroep Carver (van ’t Hof, Breederveld, Melissen en Woudenberg) van en met Alice Reijs, Lucas Van den Eynde, Marthe-Geke Bracht en Tom Van Dyck productie De Kempvader beeld Stinus Van Grieken

Kijk ook eens bij:

BABY

Eleonore Van Godtsenhoven en Arne De Tremerie
do 10/11/2022 - 20:00