Every word was once an animal - GEANNULEERD

Ontroerend Goed
di 14/04/2020 - 20:00
Geannuleerd
Theater

Ticketprijzen

€ 16 (rang 1) - € 14 (rang 2) - € 11 (rang 3)

check onze  kortingen

Om de verspreiding van het coronavirus af te remmen, wordt deze vertoning geannuleerd. Heb je een ticket voor deze voorstelling, dan zal 30CC spoedig met jou contact opnemen over de volgende stappen. Je hoeft zelf dus geen actie te ondernemen.

De voorstelling begint wanneer iemand op scène komt, naar de microfoon stapt, de hoogte aanpast en begint te spreken.

De persoon die dit gaat doen, is goed in beginnen. Iedereen wou die scène graag spelen, maar het lot heeft beslist wie het wordt.

Als je begint, zet je de toon voor de hele voorstelling. En dat is niet gemakkelijk, beginnen. Het is een zware verantwoordelijkheid, want als de eerste zinnen goed gedaan zijn, als die goed landen, wel, dan is dat pure magie.

Het begin kan uiteraard niet voor eeuwig doorgaan. De rest van de voorstelling moet ook gebeuren en neen, we gaan niets verklappen. Maar vertrouw ons, we vertellen u verhalen.

In Every Word Was Once An Animal danst Ontroerend Goed op het dunne koord tussen de waarheid en een andere waarheid. Vergeet wat u net las. Onthoud gewoon dat een halve waarheid vaak een grote leugen is.

Ontroerend Goed was de voorbije seizoenen bij ons te gast met '£¥€$', 'Are we not drawn onward to new erA' en 'All that is wrong'. Intense ervaringen, opgebouwd in de realiteit van het theater. Overtuigd dat het leven verder gaat tijdens een voorstelling, construeert de groep mogelijke werkelijkheden waar het publiek in ondergedompeld wordt, en stelt zo vragen over hoe we onszelf als individu positioneren in de wereld van vandaag.

Credits

regie Alexander Devriendt spel Aaron J. Gordon, Bastiaan Vandendriessche, Charlotte De Bruyne, Karolien De Bleser, Shôn Dale-Jones tekst Alexander Devriendt, Angelo Tijssens, Charles Purcell & de cast muziek Joris Blanckaert techniek (tournee) Pepijn Mesure, Koen De Wilde scenografie en techniek Babette Poncelet, Pepijn Mesure, Thibault Annoot (stage) kostuums Valerie Le Roy, Leentje Kerremans productie Marie Peeters, Fien Vandermeersch (stage) tourplanning Charlotte Nyota Bischop grafische vormgeving Nick Mattan fotografie promobeeld Sanne De Wilde zakelijke leiding David Bauwens, Wim Smet coproductie Perpodium (B), Theatre Royal Plymouth (UK), Kunstencentrum Vooruit (B), Richard Jordan Productions (UK)

Met de steun van de Vlaamse Overheid en de Stad Gent. Deze productie kwam tot stand met de steun van de Tax Shelter maatregel van de Belgische Federale Overheid

Ticketprijzen

€ 16 (rang 1) - € 14 (rang 2) - € 11 (rang 3)

check onze  kortingen